Elisif Elvinsdotter

Elisif Elvinsdotter

Som programledare är hon van med att kunna manövrera diverse olika situationer som kan uppstå när som helst. Som moderator får hon alla involverade och allt under kontroll.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Elisif Elvinsdotter

Elisif Elvinsdotter är en prisbelönt moderator som håller en mycket hög kvalité. Elisif är en väl etablerad journalist och programledare med erfarenhet från Sveriges tyngsta nyhets och aktualitetsprogram. Kunder med krav på högre kvalité vänder sig ofta till henne eftersom hon alltid lägger ned extra tid på att förstå uppdraget, ämnet och kundens behov.

Hennes breda erfarenhet av politik, samhällsfrågor, vetenskap, hälsa, miljö och kultur gör att hon klarar de flesta ämnen. Hon är naturligt nyfiken och intresserad och har en behaglig stil på scen där hon i första hand söker lösningar på problem mer än konflikter. Dessutom är hon bra på att skapa tydlighet och har ett begripligt språk vilket gör att alla kan hänga med även när det blir komplicerat.

2012 fick hon som första moderator någonsin Stora Talarprisets Hederspris med motiveringen ”Det är med glädje som vi ger Elisif vårt hederspris som årets bästa moderator. Hon har allt som jobbet kräver; allmänbildad, påläst och nyfiken på uppdraget oavsett ämne. Hon driver på resonemangen, tydliggör skillnader och sammanför motstridigheter med lugn och vänlighet. När hon svingar sitt trollspö som moderator vet man att allt kommer att ordna sig”.

Under mer än 15 år har Elisif Elvinsdotter varit programledare för en rad olika aktualitetsprogram på  TV4, SVT, SR och UR. Hon har lett program som Uppdrag Granskning, Gomorron Sverige, Aktuellt21, Nyhetsmorgon, Gomorron Världen, Studio Ett och Vetenskap. Som moderator har hon ett flertal återkommande kunder med höga kvalitetskrav, bland annat Ernst&Young, VTI, Nine Yards och Mälardalsrådet.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Elisif Elvinsdotter