Eric Thyrell

Eric Thyrell

Om åhörarna går ifrån en föreläsning och känner att det var kul och att det var en upplevelse känner Eric Thyrell att han lyckats. Thyrell som föreläsare talar om ämnen som konflikthantering, förändring och kommunikation eller försäljning med hjärtat, och så mycket mer. Få massa nya insikter och hör hur han blandar allvar med humor.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Eric Thyrell

Eric är föreläsaren som bjuder på en enormt rolig föreläsning, samtidigt som han delar med sig av sin breda kunskap och erfarenhet. Han lämnar ingen oberörd och han har en förmåga att forma sitt budskap på ett sätt som är oerhört tilltalande och inspirerande.

Eric Thyrell har inspirerat och utbildat över tjugotusen personer i Sverige, Norge och Danmark. Med stor entusiasm, energi och humor delar han med sig av sin breda kunskap inom bland annat ledarskap, teamwork, förändring, effektiv kommunikation, produktivitet och försäljning. Hans långa yrkeserfarenhet och många uppdrag inom stora börsnoterade företag vittnar om hur bred hans kunskap och popularitet är.

Eric som föreläsare

Erics föreläsningar är fullmatade med insikter och ”aha”-upplevelser. Han varvar humor med spännande övningar och beprövade kommunikativa metoder, som deltagarna enkelt kan applicera direkt efter föreläsningen. Erics motto är att en föreläsning ska vara kul och ge en upplevelse. Eriks uppskattade föreläsningar är:

  • Hör du i syne eller?!- en föreläsning om konflikthantering, fungerande samarbeten, arbetsglädje och kommunikation.
  • Våga tänka stort – en föreläsning om förändring, mod och att våga tänka nytt.   Eric visar hur du med rätt inställning och en vinnande attityd får lust och inspiration till att ta eget ansvar för ditt liv.
  • Att sälja med hjärtat–  en föreläsning om hur vi bättre skapar en givande och långsiktig relation med kunderna.

Erics erfarenheter

Eric Thyrell har en lika bred som lång yrkeserfarenhet inom en rad olika branscher. Hans har föreläst framgångsrikt för ett stort antal välkända bolag som exempelvis Microsoft, Ernst & Young, Nordea och IBM. Med ett hundratal föreläsningar per år i kalendern är Eric idag en av Sveriges mest anlitade föreläsare.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare