Eva Gyllensvaan

Eva Gyllensvaan

Eva talar om bemötande och kundvård. Hennes föredrag är fakta baserade och hon framför det pedagogiskt och lugnt så att alla i publiken kan förstå och hänga med. Gyllensvaans föreläsningar är fyllda med tips om hur man bemöter och hur man använder kommunikationen. För att bryta ner sina föreläsningar så är övningarna fyllda med praktiska övningar, diskussioner, och självtester. Hon tar även upp ämnen som förändringsprocesser, hur man hanterar stress, och hur man ger feedback.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Eva Gyllensvaan

Eva Gyllensvaan är en spännande föreläsare och inspiratör inom områdena kundvård, bemötande, team-building och interkulturell kommunikation.

Kommunikation är ett aktuellt ämne i dagens mångkulturella samhälle. Hur möter och bemöter man människor från andra kulturer på ett framgångsrikt sätt och hur undviker man att trampa i klaveret? Att vara ”bemötare” eller ”servicegivare” är ett av de tuffaste jobben i vårt samhälle. Det kräver kunskaper, vilja och entusiasm. Denna kunskap är ett av de viktigaste strategiska verktygen för att organisationer ska lyckas i framtiden. Eva visar på vad som har betydelse för att du ska lyckas i mötet med andra människor.

Eva som föreläsare

Evas föredrag, seminarier och kurser är faktabaserade och presenteras på ett pedagogiskt och lättsamt sätt. Åhörarna får med sig en rejäl dos nya praktiska kunskaper att använda i sitt arbete varje dag. Fakta blandas med anekdoter, egna erfarenheter, kreativa övningar, glada skratt och aha-upplevelser, allt i ett medryckande tempo där ingen kan sitta oberörd.

Evas erfarenheter

Eva har bl.a. en fil.kand. i beteendevetenskap och en fil.mag. i interkulturell kommunikation. Hon har 20 års erfarenhet av kundrelationer i internationell miljö genom sitt arbete på SAS och SAS Flight Academy. Där byggde hon upp och ansvarade för produktområdet Human Relations Training Services, som bl.a. utbildar inom området interkulturella relationer och kommunikation. Eva är professionell utbildare och föreläsare sedan mer än ett decennium Med hennes kunskap och erfarenhet kan hon lätt anpassa sina åtaganden oavsett om det handlar om korta inspirationsföreläsningar på en kick-off, en halvdagsföreläsning eller utbildning över flera dagar.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Eva Gyllensvaan

Stäng meny