Filip Reineby

Filip Reineby föreläsning - Den stammande retorikern

Filip Reineby

Den stammande retorikern med inspirerande och lärorika föreläsningar som motiverar och stärker din kommunikation

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Filip Reineby har trotsat sitt talhandikapp och istället vänt det till sin fördel. Idag är han en flitigt anlitad och uppskattad retorikkonsult, inspiratör och föreläsare. Han motiverar människor att ändra sina synsätt, hans karisma är ofrånkomlig och hans budskap om hur man kan förändra sitt liv till det bättre är starkt.

Filip Reineby föreläsning

Med sin unika karisma och sitt engagemang på scen delar Filip Reineby med sig av sina budskap på ett inspirerande sätt. Han delar med sig av nya tankesätt kring konsten att våga tala, och ger konkreta verktyg för att just du ska bli en briljant talare och retoriker!

Filip har även frågat sig själv varför vi idag förknippar framgång med egenskaper såsom egoism och elakhet när välvilja är den egenskap som enligt forskning visar på att få oss att må, samarbeta och prestera bättre. Filip Reineby ger inspirerande föreläsningar kring egenskapen att vara snäll och välvilligt ledarskap.

Om Filip Reineby

Filip Reineby är den stammande retorikern från dalarna. Hans uppväxt var präglad av sitt talhandikapp, och tanken att stå på scen och förmedla inspirerande budskap inför folk kändes otänkbar. Idag håller han föreläsningar om konsten att tala inför andra, konsekvenserna av mobbning, vikten av snälla människor och välvilligt ledarskap.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Filip Reineby