Francois Sibbald

Edutainer, konferencier, föreläsare och motivatör

Francois Sibbald har en bred repertoar vad gäller underhållning. Hans signum är “edutainment”, och inom det ryms allt från dold teater, teambuilding, standup och motivation. Ett besök av “kocken Pablo” eller arkitekten “von Stauffenberg” till ditt evenemang ger inte bara krydda till tillställningen, utan sätter tonen för dagen och skapar en fantastiskt rolig och oförglömlig upplevelse. Låter detta intressant? Boka Francois Sibbald här hos Talarmäklarna!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

En välutvecklad känsla för humor i kombination med en gedigen utbildning gör norske Francois Sibbald till en underhållare av ett helt speciellt slag. Han underhåller och utbildar konferensdeltagare eller andra sällskap som påhittade personligheter och genom standup – så kallat “edutainment” eller “underhållande inlärning”.

Francois Sibbald har bred erfarenhet från underhållningsbranschen. I dag jobbar han övervägande med sina dolda personligheter, som kan dyka upp som expertföreläsare till konferensen eller som en oväntad middagsgäst och förbluffa de intet ont anande deltagare som är närvarande. Humorn är välgenomtänkt och träffsäker, och skapar underlag för skratt, diskussion och mer effektivt mottagande av det budskap som kommuniceras ut på evenemanget.

Anledningen till att Francois Sibbald har kunnat bli så skicklig inom sitt område beror på en kombination mellan en särdeles humoristisk tankegång och 7 års högskolestudier inom språk, kommunikation och pedagogik. De humoristiska personligheter som han har utvecklat blir extra övertygande av att han faktiskt behärskar och talar 5 språk flytande, nämligen norska, nederländska, tyska, engelska och franska.

Med över två decenniers arbete som aktiv underhållare, föreläsare, motivatör och konferencier har Francois Sibbald en unik erfarenhet av att uppträda och interagera med små till stora grupper. Primärt har han anlitats av företag inom näringslivet, där han underhållt allt från 30 till 1500 deltagare med sina härliga, dolda personligheter. 2001 debuterade han som ståuppkomiker i det offentliga, men han är noga med att inte bli ett alltför igenkänt ansikte. Han vill ju inte att “kocken Pablo” ska bli genomskådad…

Humoristisk föreläsning

 • Francois Sibbald utger sig för att vara en utländsk expert inom ett aktuellt tema som flätas in i det existerande programmet. Han håller sedan en humoristisk föreläsning som får församlingen att skratta, ta anteckningar och bli grundlurade!
 • PowerPoint är hans hjälpmedel och humor hans vapen.
 • Föreläsningarna genomförs med olika dialekter och språk och skräddarsys till konferensen och målgruppen.
 • Denna humoristiska föreläsning är högt efterfrågad till konferenser och andra arbetsrelaterade sammankomster

[request-btn]

Kocken Pablo

 • Liksom på de humoristiska föreläsningarna kryddar Francois Sibbals ditt evenemang, denna gång med sitt spanska alter ego kocken Pablo.
 • Pablo dyker upp under middagen och ser till att församlingen får sig ett gott skratt med sina historier mellan rätterna.
 • Mot slutet av middagen kommer Pablo in och avslöjar sin sanna identitet genom en standup på ca. 15 minuter.

[request-btn]

Underhållningspaket och temakvällar

 • Francois Sibbald har skapat olika figurer där han drar nytta av sina språkliga färdigheter.
 • Han gör bland annat amerikanska, brittiska, indiska, franska och spanska typer och har dessutom en mycket trovärdig efterlikning av Mr. Bean.
 • Det finns en rad skräddarsydda underhållningspaket och temakvällar speciellt riktade till näringslivet.

[request-btn]

Konferencier

 • Francois Sibbald ställer också upp som konferencier och har vid flera tillfällen varit moderator under paneldebatter.
 • Han har uppträdit på platser som Stockholm, Göteborg, Hannover, Reykjavik, Rom, Wien, Mallorca och Paris.

[request-btn]

Kommunikation och presentation

 • Francois Sibbald föreläser också om kommunikation, presentationsteknik och scennärvaro!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Close Menu