Fredrik Praesto

Fredrik Praesto föreläsning - Det intuitiva beslutsfattandet - Hypnotisör

Fredrik Praesto

Fredrik Praesto är inte bara Sveriges kanske främsta hypnotisör, som medverkat i ett antal Tv- och radioprogram och hypnotiserat programledare och Tv-profiler. Han är också expert på intuition och hur vi kan använda intuitionen för ett bättre beslutsfattande.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Fredrik levererar inspirerande och motiverande föreläsningar med praktiska enkla verktyg som kan användas i vardagen. Hans filosofi som föreläsare är att man lär sig mer genom att uppleva än att bara lyssna.

Fredrik Praestos föreläsningar är alltid fullmatade med övningar och demonstrationer som förbluffar och visar på de oändliga möjligheter vi har att utveckla vår potential. Fredrik framträder även med showen HypnoComedyTM, där publiken blir stjärnor. En perfekt underhållning till företagsevenemanget.

Fredrik föreläser bland annat om intuitivt beslutsfattande. Genom att lära dig använda din intuition kan du fatta snabba korrekta beslut. Via intuitionen får du tillgång till din omedvetna kunskap och erfarenhet. Fredrik föreläser även om självhypnos under rubriken självhypnos för att eliminera mentala hinder och nå framgång. Genom att gå in i ett mentalt avslappnat tillstånd kan du påverka dina omedvetna processer som egentligen är vad som styr dig. Du lär dig enkla tekniker för självhypnos och mental träning för att förbättra ditt liv och dina prestationer.  Med sina metoder har Fredrik framgångsrikt utbildat och coachat flera elitidrottare, företagsledare och entreprenörer till framgång.

Fredrik har anlitats av bland andra SÄPO, Karolinska Institutet och Handelshögskolan för sina kunskaper. Han har också hypnotiserat massor av kända profiler som till exempel Mikael Persbrandt, Lena Olin, Filip & Fredrik, Adam Alsing, Kristian Luuk och Martin Lidberg. Fredrik är NLP Master practitioner och NLP Trainer. Han är även författare till böckerna ”Intuition”, ”Intuitivt ledarskap” och ”Hypnotisörens Hemligheter”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Fredrik Praesto