Fredrik Sträng

Fredrik Sträng föreläsning - Tankens kraft i extrema situationer

Fredrik Sträng

Fredriks gripande berättelser om liv och död på de tuffaste bergen i världen lämnar ingen oberörd.  

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

  • Hidden

Det sägs att tankens kraft kan försätta berg. Efter 12 stycken 8000-meters expeditioner, där Mount Everest var ett av bergen, så vet Fredrik att detta är sant.

Vi kan ofta mer än vi tror, men vi står ofta själva i vägen för vår framgång. Vad krävs för att väcka vår potential och få oss att lyckas nå de riktigt stora topparna och målen? Hur undviker vi att ramla ner i sprickor och misslyckanden?

Fredrik är Sveriges genom tiderna mest erfarna höghöjdsklättrare. Mest känd är han för att ha överlevt och bistått i räddningsarbetet år 2008 på världens tuffaste berg, K2, som slutade i bråd död för många expeditioner. Utav 25 klättrare kom endast 14 ner med livet i behåll.  Ingen av Fredriks klättrare i sin expedition omkom eller förfrös ett enda finger. Hur kommer det sig att deras expedition var så framgångsrik? Genom mental träning kan man lära sig att fatta svåra beslut i tuffa situationer och dessutom behålla gnistan och passionen för sitt yrke. Tankens kraft kan verkligen försätta berg!

Fredriks erfarenheter från bland annat K2 talar om vikten av rätt kommunikation, personligt ledarskap och effektivt lagarbete. Efter att ha lyssnat på Fredrik och hans spännande och insiktsfulla erfarenheter, kommer ni att känna er inspirerade och berikade. Exempel på föreläsningar:

  • Ledarskap på liv & död – walk the talk
  • Beslutsprocesser i extrema miljöer – orientering, bedömning, beslut, order
  • Motivation & viljekraft – ditt bästa jag oftare
  • Vinnarkultur – implementera elitidrottarens vinnarattityd i företaget

Fredrik är även författare till böckerna ”7 Berg 7 Kontinenter 7 Månader” (Albert Bonniers Förlag 2007) och ”K2 på liv och död” (Forum 2009). Han har gjort tre dokumentärfilmer och bidragit till flera andra prisbelönta internationella dokumentärer.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

  • Hidden

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Fredrik Sträng