Frida Boisen

Frida Boisen

Det är oundvikligt att våran framtid inte är digital och allt fler skaffar sig smartphones och är ständigt uppkopplade. Hur håller man sig då relevant och hur hittar man sina kunder? Detta är Frida Boisens expertämnen och i hennes föreläsningar får ni alla de verktyg och tips för att hålla stiga genom taken!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Frida Boisen

Frida Boisen är en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter. Hon är specialist på sociala medier och vet hur du lyckas i en digitala världen. Frida har en enorm erfarenhet och ett unikt innovativt perspektiv på hur du slår igenom i mediebruset och hur du bygger framgångsrik affärsutveckling med nya digitala möjligheter.

Den digitala revolutionen är ett av Fridas specialområden. Hon pekar på hur den explosiva utvecklingen inom sociala medier kommer att spela en avgörande roll för din affärsframgång idag och i framtiden. Mer än 4,4 miljoner svenskar är varje dag på Facebook. I genomsnitt tittar vi på vår smartphone 387 gånger per dygn. Frågan är hur ni möter era kunder. Finns ni där, där kunden finns?

Frida skräddarsyr varje föreläsning efter era behov. Med konkreta och aktuella exempel skapar hon en föreläsning som är relevant för sin samtid och för ert företag. Fridas skapar med sin förmåga nytta och värde för varje unik publik.

Frida som föreläsare

Fridas positiva, ögonöppnande och underhållande föreläsning kommer att ge dig massor av konkreta verktyg och inspiration till ditt företags digitala framtidsuccé. Frida delar med sig av sin entusiasm och visar hur ni fångar era kunders intresse och hur ni kan ta nästa steg i er affärsutveckling. Frida tar även uppdrag som moderator.

Fridas erfarenheter

Frida är utsedd till årets affärsnätverkare och toppchef i medievärlden. Hon föreläser om sociala medier, kommunikation, affärsutveckling, digitala strategier, omvärldsbevakning och framtid. Frida anses vara en av Sveriges mäktigaste personer enligt tidningen Fokus och hon är en av landets mest lästa kolumnister och krönikörer i Expressen. Hon har en gedigen och unik bakgrund som bland annat chefredaktör för kvällstidningen GT/Expressen och tidigare som chefredaktör för flertalet magasin som Bonnier tidskrifters magasin ToppHälsa, Allt om Resor och modemagasinet Plaza Kvinna. 2014 blev hon utsedd till världsmästare i sociala medier vid tidningsvärldens Oscarsgala, the INMA Awards i San Francisco, för kampanjen #votegbg, som samlade fler än 90 000 människor och som ledde till en folkomröstning om trängselskatten i Göteborg.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Frida Boisen