Gabriella Ahlström

Gabriella Ahlström

Med en eldsjäl inom sociala frågor, miljö, jämställdhet, och utbildning få är hon en mycket etablerad moderator inom dessa områden! Van från tv och expert på att få allt att funka, med henne som moderator går inget fel.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Gabriella Ahlström

Gabriella Ahlström är en professionell moderator med mångårig erfarenhet av såväl större nationella konferenser som seminarier och workshops.

Gabriella modererar inom områdena integration, migration och mänskliga rättigheter. Hon brinner för ämnen som rör samhälle och kultur: sociala frågor, miljö, jämställdhet, utbildning, offentlig förvaltning, litteratur, media och trender. Hon har en mängd gedigna uppdragsgivare på sin meritlista. Genom åren har hon också medverkat i flera litteraturprogram på Svt, såsom ”Röda Rummet”, ”Slutet på historien” och ”En bok, en författare” för UR. 2009 debuterade hon som romanförfattare med ”De oförglömliga” och arbetar nu på sin andra bok.

Gabriella Ahlström har drygt tjugo års erfarenhet som samhälls- och kulturjournalist och en lika lång erfarenhet som moderator, program- och debattledare. Genom att hon alltid är väl förberedd för sina uppdrag får hon åhörarna att känna sig trygga och avslappnade. Hon strävar hela tiden efter att lyfta innehållet, hitta frågor som ger något och som pekar framåt. Samtidigt betonar hon vikten av att också få skratta även när man behandlar tunga ämnen som klimathot, försvarsfrågor och skolpolitik. Med sin vana vid direktsändningar och att framträda inför stor publik, har hon ett lugn som smittar av sig på de medverkande och hon uppfattas som säker, avspänd och professionell.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Gabriella Ahlström