Galenkonsulten

Galenkonsulten

Sätt en guldkant på ert event med en underhållare! Galenkonsulten har med sig diverse powerpoints och bilder för en spännande och rolig underhållning om framtidsvisioner!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Future business is the future!

Ett smart practical joke och trendspaning för varje konferens! Galenkonsulten är den självutnämnda framtidsvisionären och omvärldsanalytikern som tittar djupare i kristallkulan än någon annan förstå-sig-på-konsult gjort tidigare.

Efter en gedigen förstudie av verksamheten så kastar sig Galenkonsulten sedan hämningslöst över strategier, produkter, värdegrunder, kundrelationer, processflöden och branschuttryck hos alla sina uppdragsgivare. Galenkonsulten fullkomligen ÄLSKAR buzzwords, artikelnummer och treställiga förkortningar!

Beväpnad med ett batteri av välanimerade PowerPoint-bilder så levererar Galenkonsulten sedan nya kreativa affärslösningar och framtidsperspektiv i den färgstarka föreläsningsshowen Future Business in the Future!

Ett väl förberett practical joke – som dessutom är snubblande nära verkligheten! Denna mycket uppskattade och träffsäkra konsultkarikatyr har redan vänt upp-och-ned på hundratals företag och myndigheter med sina högst speciella affärsinvecklingsmetoder.

Ett besök av Galenkonsulten på konferensen är något att minnas långt efter att projektorlampan slocknat! En mental vitamininjektion av specialdesignad managementcomedy med 110% verkningsgrad!

Kontakta Galenkonsulten för akut trendspaning i just din bransch.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Galenkonsulten