Göran Gabrielsson

Göran Gabrielsson

Få till det sista på evenemanget, pricken över i:et med en underhållare i världsklass, nämligen Göran Gabrielsson. Han har bred kunskap av imitationer som aldrig misslyckas att imponera!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Göran Gabrielsson

Imitatören Göran Gabrielsson – Mr Show, bjuder på fantastisk underhållning och ansträngda skrattmuskler.

Den som anlitar Göran som imitationskomiker får en fullfjädrad entertainer och en rutinerad artist med djup erfarenhet av showbusiness – ett proffs helt enkelt. I Sveriges radio gör ”Gabbe”, som han också kallas, den populära satiren ”Public Service” som ingår i P1:s ”Godmorgon världen”.  Han har också setts i TV program bl.a. Svenska Idrottsgalan, Allsång på Skansen och Babben & Co.Göran Gabrielsson har fått stipendium av Bosse Parnevik, samt även erhållit andra tunga erkännanden.

Göran Gabrielsson har både de praktiska och teoretiska kunskaperna kring hur ett evenemang blir lyckat. Han underhåller i olika former; helmaskerad, ibland bara med röster och gester, och han kan också ”dyka upp osynlig” – i form av ett fejkat telefonsamtal.

Möjligheterna att använda Göran Gabrielssons unika imitationsförmåga är många. Han uppträder på skiftande tillställningar, alltifrån middagar i regeringskansliet till framträdande på utomhusscen vid en marknad, eller att han ingår i dagsprogrammet på en kongress eller konferens. Särskilt intressant för många uppdragsgivare är att han kan specialskriva framföranden för specifika företagsarrangemang där han väver in produkter, olika aspekter på företaget och inte minst olika personer på företaget. Du kommer inte bli besviken om du anlitar Göran – professionell imitatör sedan 1987.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Göran Gabrielsson