Gunnar Söderberg

Gunnar Söderström

Gunnar har förmågan att hitta axplock av inneboende kraft och potential och sedan driva ut det ur personer. Han plockar fram din inre energi och menar att allt du behöver finns inom dig. Hans föreläsningar präglas av arbetsglädje, att våga må bra, och att rörelse bidrar till glädje och motivation. Mycket av det han säger ligger i grund av sin 13-åriga elitkarriär triathlon , och han är i grunden personlig tränare och kostrådgivare.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Gunnar Söderström

Gunnar Söderström är en klart lysande stjärna på föreläsarhimlen. Han har förmågan att leverera en injektion av motivation och inspiration som nästan bör dopingklassas. Han uppskattas särskilt mycket för sina givande och tanke-väckande föreläsningar om arbetsglädje och medarbetarskap.

Gunnar vet precis vad vi behöver för att stärka vårt välmående och plocka fram vår inneboende kraft och potential. Hans idrottsbakgrund och lärdomar därifrån har visat sig vara enormt användbara i arbetslivet, både på individ- och gruppnivå. Gunnar inspirerar med sin medryckande energi, berättarglädje och värme. På ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt berättar han vad du är kapabel till genom enkla men starka mentala tekniker.

Gunnars föreläsningar

Gunnars föreläsningar handlar mycket om att kraften att nå dit du vill redan finns inom dig – det som är avgörande är hur du förhåller dig till uppgiften. Att skaffa sig rätt inställning är förstås betydligt lättare sagt än gjort, men Gunnar ger dig ovärderliga verktyg till att röra dig i rätt riktning. Du får insikten att du visst kan och hur du kan använda din förmåga på bästa sätt. Gunnar varvar underbara exempel med den senaste forskningen och skräddarsyr sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Föreläsningarna är kärnfulla, givande och väldigt inspirerande. Exempel på rubriker:

  • Medarbetare eller motarbetare? – Nyckelfaktorer för arbetsglädje
  • Våga vara bra! Så hittar du dina inneboende superkrafter
  • Satsa på friskvård, få glädje på köpet!

Gunnars erfarenheter

Gunnar Söderström är en mycket omtyckt och eftertraktad föreläsare med mångårig erfarenhet och över hundratalet föreläsningar bakom sig. Han är i grunden naprapat, personlig tränare och kostrådgivare. 1999-2012 tillhörde han Sverigeeliten i triathlon. Idag är han verksam som mental coach, personlig tränare, elitidrottare, kommentator och naprapat. Gunnar har medverkat på tv-programmet Vardagspuls som löpspecialist inför Lidingöloppet och han är även ansvarig för fysträningen för samtliga domare i allsvenskan. Han bedriver dessutom en omfattande och mycket uppskattad verksamhet med träningsresor, löpar- och skidgrupper.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Gunnar Söderberg