Gunnel Ryner

Gunnel Ryner

Gunnel vill se att man bygger vidare på framgång, hellre än att åtgärda problem och svårigheter. Hennes mål med denna filosofi är att hon tror att vi presterar bättre om vi också mår bra. Hennes föreläsningar är fyllda med energi och positivitet, och handlar om att hitta det positiva och inte problemen, att kunna kommunicera, att hitta målet, och att finna arbetsglädjen. Hennes föreläsningar är som mest anpassad till organisationer, men skräddarsys för att passa evenemanget!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Gunnel Ryner

Låt dig inspireras av Gunnel som med massor av positiv energi, entusiasm och humor föreläser om den potential som finns i att bygga på styrkor istället för att bara se problem och åtgärda svagheter.

Gunnel Ryner brinner för utveckling i alla former, oavsett om det rör sig om idéer, individer eller grupper och organisationer. Hon har inspirerat tusentals människor genom sina föreläsningar, utbildningar och coachingprogram.  Allt Gunnel gör genomsyras av ett uppskattande förhållningssätt. Det innebär att hon är övertygad om att vi får mycket bättre resultat om vi fokuserar på och bygger vidare på våra styrkor.

Gunnel grundar sin föreläsning på forskning inom psykologi och organisationsvetenskap. Hennes gedigna kompetens och erfarenhet genomsyrar hennes föreläsningar som bjuder på glädje, inspiration, reflektion och en god portion humor. Gunnels föreläsningar om styrkebaserad utveckling riktar sig till alla i organisationen, såväl medarbetare som chefer, och kan skräddarsys för att passa kundens behov. Hon föreläsaer både på svenska och engelska.

Gunnels föreläsningar kan med fördel kombineras med en workshop baserad på metoden Appreciative Inquiry (Uppskattande undersökning), där ni utforskar era egna goda exempel och framgångsfaktorer och hittar sätt att bygga vidare på dem.

Gunnel är också författare till boken: ”Släng problemglasögonen – starta en positiv revolution” (EQP Förlag 2013). Köp boken i EQPs bokshop.

Exempel på Gunnels föreläsningar:

 • Släng problemglasögonen – starta en positiv revolution!
  Vill du ha en arbetsplats präglad av stolthet, inspiration och kreativitet och där ni tillsammans når exceptionella resultat? Det är  fullt möjligt om ni skiftar fokus till att utforska och bygga vidare på era framgångsfaktorer och styrkor.
 • Från sörja till klarhet
  Lär dig kommunikationsknepen som tar din organisation från missförstånd och konflikter till väl fungerande samarbetsrelationer och goda resultat.
 • Åk rutschkana mot målet
  En annorlunda och inspirerande föreläsning där du lär dig att designa dina yttre och inre miljöer så att de drar dig mot dina mål.
 • Hurra, det är måndag!
  Skapa en arbetsplats som bubblar av energi och arbetsglädje. En arbetsplats där människor är engagerade och motiverade, och där ni tillsammans når toppresultat!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Gunnel Ryner