Håkan Svensson

Håkan Svensson

Alla föds med olika förutsättningar men hur vi hanterar dem är olika. Håkan Svensson föddes med en CP-skada men han låter inte det stoppa honom. Nu föreläser han om hur olikheter är en fördel och hur man vinner på det. Boka honom som talare och skjut i höjden med nya idéer!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Håkan Svensson

Håkan Svensson är en unik inspirationsföreläsare som med sin spännande person och erfarenhet inspirerar dig till att kasta ut dina tvivel och se varje individs unika förmåga.

Du kommer att bli berörd. Du kommer att bli inspirerad. Troligtvis kommer du att börja tänka och agera på ett nytt sätt. Ett sätt som återspeglar Håkans inställning till livet. Med en blandning av humor, allvar och underliggande budskap föreläser han om individens attityd och viljan att nå sina mål. Håkan är killen som inte kan stava till ordet hinder. Han är en äkta inspiratör som talar direkt ur hjärtat och som vet hur det är att stångas mot fördomar och arbeta hårt för att lyckas. Allting går, om du har rätt attityd. 

I ett inspirerande och banbrytande föredrag får du följa med på Håkans resa genom livet, ett liv som formats av stora utmaningar, normbrytande och en vilja att följa sitt hjärta. Genom att lyssna på Håkan inspireras du att arbeta för att nå den plats i livet där du är lycklig, stolt över den du är både som person och i ditt yrkesverksamma liv, oavsett dina förutsättningar. Håkan ger en föreläsning för dig som har mod nog att ställa dina tvivel mot väggen och få inspiration att använda din fulla potential.

Håkan kunde knappt prata med sina föräldrar som liten, idag livnär han sig som talare. Håkan var utdömt som sjukpensionär, men startade istället eget företag. Håkan dricker sitt kaffe med sugrör på grund av sin CP-skada, men har ändå utbildat sig till sjukgymnast. Dessa tillsynes orimliga mål uppnådde han genom att ifrågasätta normer och hitta nya lösningar. Håkan föreläser i såväl små arbetsgrupper som stora konferenser utan att lämna någon oberörd.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Håkan Svensson

Stäng meny