Hampus Nessvold

Hampus Nessvold

Att bryta normer är tufft, men det gör Hampus med bravur. För att få ett nytt samhällsklimat måste förändringar göras, och Hampus börjar det han kan som mest, matchokulturen, och alla krav och måsten som hör dit till. Bli mer medveten med en föreläsning av honom!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Hampus Nessvold

Hampus Nessvold är en oblyg, driven och begåvad tjugoåring som gett sig in i medievärlden för att påverka den inifrån och ut. Han är en ny stjärna med flera yrkesroller, vars spännande resa många följer med stort intresse!

Just nu är Hampus högaktuell med föreläsningen kring boken ”Ta det som en man”. I den skriver Hampus om sex, våld, vänskap, porr, kärlek och kroppskomplex och delar med sig av sina erfarenheter av till exempel manlig vänskap, olycklig kärlek, sexmisslyckanden och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder. Mot machokulturen, för en ny sorts manlighet. En viktig bok. För alla som är eller känner en ung man.

Hampus föreläsning

Föreläsningen bygger på Hampus bok ”Ta det som en man”. I den gör Hampus en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen. Vi får följa med Hampus genom barndom, tonår, identitetssökande och allt som hör det till så som kärlek, könsroller, sex, våld, vänskap, porr och kroppskomplex. Han delar med sig av sina erfarenheter av till exempel att bara ha tjejkompisar som kille, vara mobbare och mobbad, ung destruktiv kärlek, sexmisslyckanden och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder. En personlig tankeväckande föreläsning som inte bara ifrågasätter dagens samhällsnormer, den destruktiva och begränsande mansrollen utan också uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar och vara del i kampen mot machokulturen, för en ny sorts manlighet. En föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och ironi och öppnar upp för samtal bland både unga och vuxna.

Hampus erfarenheter

Ni känner igen Hampus som programledare från program såsom 22 kvadrat i P3 vilket även nominerades till Eurovisionens tv- och radiopris Rose d´Or, Zia med Nessvold i P3, Tänk till snackar stress på UR/SVT1, webbserien Hampus gör sommaren och FATTA MAN Det börjar med mig – stafettpodcast. 2014 släppte Hampus sin debutsingel Thinking Out Loud som han våren 2016 följde upp med singeln Harder Faster, ett samarbete med producenten Tobias Fröberg.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Hampus Nessvold