Henrik Fexeus

Henrik Fexeus

Det är ingen illusion när Henrik Fexeus hittar era inre superkrafter och väcker de till liv! Känn hur det ökar ert driv och motivation att komma framåt, där allas egna superkrafter gör att ni når era mål.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Henrik Fexeus

Henrik är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och en prisbelönt underhållare. Som Sveriges främste tankeläsare tar han dig med på en svindlande resa i dina egna tankar – och bortom.

Genom en halsbrytande blandning av psykologisk manipulation, rent tjuvspel och en stor portion humor skapar Henrik en värld där inget är vad det ser ut att vara. Henrik har gjort sig känd för att med knivskarp precision kunna ta reda på vad som rör sig i huvudet på andra.

Redan som liten väcktes Henriks intresse för trolleri och hur man omedvetet påverkar andra. Henrik har studerat kommunikativa och mentala tekniker som NLP, hypnos, skådespeleri och psykologi, samt analyserat påverkan genom media, reklam, propaganda och memetik. Idag är hans föreläsningar mer efterfrågade än någonsin.

Henrik har skrivit ett flertal bästsäljande böcker inom omedveten kommunikation och han har även lett olika TV-program. Det är dock på scen som Henrik verkligen kommer sin till rätt: med sin egensinniga mix av rackarspel och genuina tekniker är han en unik underhållare, en psykologisk illusionist som drar utsålda hus. Henrik föreläser på teman som ordlös kommunikation, relationsbyggen inom området omedveten kommunikation. Henrik är aktuell med sin mya bok och föreläsning: Fingertoppskänsla – en nödvändig manual i social kompetens.

Henrik erbjuder följande föreläsningar:

  • Konsten att läsa tankar  – social kompetens på det ordlösa planet
  • Går du ofta hit?- strategier i förförelse för att förbättra vardagen
  • Dina mentala superkrafter- bootcamp för sin hjärna!
  • Bli kreativ på en timme -kreativitet som arbetsverktyg
  • Maktspelet- hur du får andra att göra som du vill och älska dig för det
  • Fingertoppskänsla – en nödvändig manual i social kompetens.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Henrik Fexeus