Jan Bylund

Jan Bylund

Självdistans och vardagsfrågor är det som präglar Jan Bylunds föreläsningar. Han jobbar upp en personlig trygghet och passar såväl Teamworkutbildningar eller bara ett lättare föredrag.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Jan Bylund

Jan Bylund är rolig. Han är en av Sveriges mest kända komiker. För svenska folket är han kanske mest känd från TV-program genom åren som ”Släng dig i brunnen”, ”Söndagsöppet” och ”Bingolotto”.

Jan Bylund är en erfaren och fantastiskt duktig föreläsare, underhållare och moderator. Jan genomför bl.a. en underhållande föreläsning om konsten att finna trygghet i sig själv, öka sin självkänsla och våga ställa ”korkade” frågor. Med många exempel från scenen och det verkliga livet, visar Jan på ett humoristiskt sätt hur vi människor beter oss. Han hämtar sin inspiration från vardagen vilket är väldigt relaterbart. Han kommer med egna funderingar och vågar ställa de udda och osannolika frågorna.

Jan är norrlänning och står med båda fötterna på jorden. Han har en skönt förlösande humor som inte går att låta bli att smittas av. Missa inte Jan Bylund!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Jan Bylund

Stäng meny