Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt

Mest känd kanske hon är ifrån programledare i TV4, vilken medför att hon är en mycket omtyckt moderator! Boka henne till ert event och ingen lämnar utan skratt-tårar och det blir ett evenemang ni kommer prata om länge!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt är en av Sveriges mest skickliga och omtyckta programledare, med en respektingivande kunskap både bakom och framför kameran. Hon kombinerar på ett unikt sätt en gedigen bakgrund som samhällsjournalist med förmågan att underhålla en bredare publik.

Jenny är en populär moderator, föreläsare och konferencier med förmåga att nå ut till en bred publik och kännetecknas av sin förmåga att knyta samman humor och värme med en bred kunskap och ett djupt engagemang. Jenny är regelbundet anlitad av olika organisationer som debattledare, men också av det privata näringslivet både som moderator och programledare av arbetsprocesser.

Jennys erfarenheter

Jenny Strömstedt är en uppskattad och familjär profil på TV4, där hon leder Nyhetsmorgon tre dagar i veckan sedan 2005. Jenny är också krönikör i Expressen, bloggar för Mama, samt driver podcasten Strömstedt & Berg tillsammans med Carina Berg. I sällskap med Kristina Thulin har hon skrivit flera böcker på temat jämställdhet och har dessutom medverkat i ett flertal antologier som engagerat sig i samma ämne.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Jenny Strömstedt