Jessica Barck

Jessica Barck, entreprenör, idrottare, konferencier, föreläsare, moderator, inspiratör, jogga, träning

Föreläsare, projektledare konferencier, moderator och inspiratör

Jessica Barck är en uppskattad föreläsare, konferencier och inspiratör med en imponerande entreprenörsanda, företagssamhet och en smittande entusiasm kring hälsa och idrott. Hon driver sedan 2016 sitt egna företag Jessica Barck makes a difference AB men har inspirerat människor i sin omgivning under hela sitt arbetsliv.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Jessica Barck är uppvuxen i en företagarfamilj och jobbade i föräldrarnas spel-, glass- och godisbutiker under hela hennes uppväxt. Men passionen för idrott och hälsa fanns alltid där och Jessica Barck läste senare till idrott- och friskvårdspedagog och jobbade under 12 år som idrottsutvecklare för SISU Idrottsutbildarna och Västsvenska Idrottsförbundet.

2012 påbörjade Jessica en ny episod i sitt yrkesliv genom en tjänst som projektkoordinator och VD för Ljungskile Företagarförening och Uddevalla Näringsliv. Jessica Barck arrangerade medlemsaktiviteter, drev fokusgrupper, var moderator på frukostmöten, konferencier på galor och projektledare för Uddevalla Idrottsgala, Uddevalla Näringslivsgala och Bohusbiennalen.

Men hennes stora dröm var alltid att starta eget och sedan 2016 driver Jessica Barck sitt egna företag Jessica Barck makes a difference AB som erbjuder tjänster som moderator, konferencier och process- och projektledning. Hon tar sig också an förtroendeuppdrag, som styrelseledamot. Intresset för styrelsearbete är stort och hon är dessutom Certifierad styrelseledamot genom Styrelseakademin Västsverige.

Jessica Barck har förmågan att trollbinda och inspirera sin publik med sin entreprenörsanda, envishet inom idrotten och sin kärlek till familjelivet. Hennes kärnvärden är  just personligt, passionerat och engagerat vilket genomsyrar såväl privatlivet som karriären. Hon leder programmet och skapar den röda tråden under ditt event. Med en trygg och varm hand länkar Jessica Barck ihop talare och publik samt lotsar er genom evenemanget. Som konferencier är hennes mål alltid att skapa ett mervärde för gäster, artister, medverkande och givetvis – arrangören.  Jessica Barck är även en populär projektledare för olika evenemang och är erfaren kring att planera, leda och koordinera aktiviteterna i ett projekt. Boka Jessica Barck genom Talarmäklarna och lägg ert nästa evenemang i trygga händer.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Jessica Barck

Stäng meny