Jessica Falkman

Moderator, konferencier, föreläsare, projektledare, säljare

Speaker, moderator, konferencier och rådgivare inom sälj och projektledare

Jessica Falkman är en engagerad och kunnig moderator eller speaker som kan hålla ihop och presentera en stor bredd av olika evenemang. Jessica är även en populär och erfaren projektledare och perfekt för säljuppdrag och verktygen för att ni ska bli bättre på sälj.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Jessica Falkman är uppfostrad i idrotten och föreningslivet på Öland och är idag är hon en av landets mest anlitade speakers och projektledare inom sportvärlden. Hon har gjort sig känd för sin smittsamma positiva energi och sin förmåga att alltid hålla samma proffsiga nivå oavsett evenemangets storlek eller antal i publiken.

Med 20 års erfarenhet har Jessica Falkman föreläst på såväl Sveriges största arenor som mindre, gemytliga sammanhang och tävlingar med bred kunskap av idrottens värld. Hon är i branschen känd som bland annat en ”Idrottsspeaker” och var den första kvinnliga speakern på en fotbollslandskamp i Sverige. Hon är sedan dess varit med på en imponerande lista sportevenemang. Hon har till exempel varit speaker på alla landskamper på Råsunda under fem år, på damernas landslag EM-finalen på Friends Arena, med runt 43 000 besökare på läktaren, varit huvudkommentator på Eurosport, friidrott, sedan 2013 och många fler.

Jessica Falkman har under många år har varit moderator och konferencier på flertalet olika evenemang som Stadionfesten på TV4 och SVT tillsammans med Rickard Olsson, Women Entrepreneurship Day och Lidingöloppets 50-årsgala. Hon har varit en återkommande favorit för Lidingöloppet och har under sju års tid varit anställd på Lidingöloppet där hon primärt arbetade som projektledare, sponsorsäljare och sponsorkoordinator.

Jessica Falkman har en imponerande meritlista vad det gäller projektledning och säljuppdrag och har projektlett stora evenemang som Blodomloppet Stockholm som på ett par år ökade från 9 000 deltagare till över 20 000. Ett av hennes hjärteprojekt var när hon var projektledare för TCS Lidingö Rullet & Ruset, ett lopp för rullstolsburna och funktionsvarierade – ett initiativ och målgrupp hon brinner för. Inom sponsorförsäljning hade Jessica haft stora framgångar och tecknade flertalet långa huvudsponsorskap och partneravtal.

Boka den eftertraktade och erfarna konferenciern, moderatorn och föreläsaren Jessica Falkman för ert nästa evenemang, oavsett om det är ett projektledaruppdrag, råd inom sälj, idrottssammanhang eller som speaker.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Jessica Falkman