Johan Dahl

Johan Dahl

Johan Dahl drivs av försäljning och hanns föreläsningar är fyllda med tips om hur man blir mer effektiv utan att tämja på resultat och varan! Boka någon hans föreläsningar och lämna med nya tankar och mera driv att föra igenom era planer!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Johan Dahl

Inspiratören Johan Dahl ger ditt event en mental och känslomässig vitamininjektion. Johan är helt övertygad om att du, genom att ändra dina tankar kan få ut mycket mer av ditt liv både på jobbet och privat. Johan visar hur du med hjälp av nya kunskaper, attityder, vanor och beteenden både kan trivas bättre och prestera bättre!

Johan Dahl är föreläsare, författare och förändrare som hjälper människor och företag att må bra och gå bra. Johan har startat och drivit ett tiotal bolag, rekryterat rätt och rekryterat fel, nått framgångar och stött på motgångar. Idag är han en efterfrågad föreläsare, utbildare och coach inom försäljning, professionell och personlig utveckling och han bidrar till resultat som både känns i kroppen och som syns på sista raden.

Johan som föreläsare

Med Johan som föreläsare så kan du räkna med såväl skratt som eftertanke samt resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden. Föreläsningarna är energifyllda och bjuder på både snack och verkstad. Johans föreläsningar riktar sig till dig som vill utveckla din förmåga att tänka, känna och göra på ett sätt som ger dig nya resultat i arbets- eller privatlivet. Oavsett ämne kan du välja föreläsning eller workshop. Exempel på ämnen:

• En bra dag på jobbet! Om att få ut mycket mer av ditt liv.
• Nu flyttar vi Jante! Om att flytta ut Jante en gång för alla.
• Sälj mindre! Om att dubbla din försäljning utan att det känns ”säljigt”.

Johans erfarenheter

Johan Dahl har arbetat över 30 år med inspiration och kommunikation på olika sätt, främst som entreprenör där han startat och drivit ett 10-tal bolag i framgång såväl som i motgång. Människan har alltid stått i centrum; försäljning, service, ledarskap, mål, förändring och personlig utveckling. Sedan tidigt 90-tal har han riktat in sig på att hjälpa andra nå bättre resultat både på jobbet och privat. Johan föreläser, utbildar och tar även åt sig ett fåtal coach- och konsultuppdrag. Hittills har det blivit två böcker: ”Sälj med hjärtat/Service med hjärtat” och ”21 tips för ett rikare liv”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Johan Dahl