Jörgen Oom

Jörgen Oom

Jörgen Oom vet hur man får företag att hitta motivationen att nå sina mål, och hur man hjälps åt att skapa en arbetsglädje som tar hela verksamheten framåt! Få med er en hel mental verktygslåda full av tips hur man tar sig till nästa steg.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Jörgen Oom

Jörgen är föreläsaren som får sina åhörare att verkligen våga vara bäst. Med gedigen kunskap, entusiasm och en stor portion humor inspirerar och motiverar han hela sin publik.

Jörgen Oom talar lika mycket till sina åhörares hjärtan som deras till deras hjärnor. Vilket är oundvikligt, enligt honom själv, om man vill skapa motivation och förändring. Ingen går oberörd från Jörgens föreläsningar. Och det är ingen slump att han ofta nämns som en av de mest eftertraktade talarna inom svenskt näringsliv just nu, eller att han blev Årets Talare i Sverige 2010. Och det är inte bara i Sverige som Jörgen är omåttligt populär. I över 30 år har Jörgen föreläst i mer än 40 olika länder runt om i Europa, Amerika, Afrika, Asien och Australien!

Under sina föreläsningar bjuder Jörgen på en mängd framgångsexempel och berättelser från många av de företag han arbetat med. Han arbetar mycket med beprövade modeller och verktyg, som för åhörarna är enkla att omsätta i sina dagliga arbeten.

Jörgen skräddarsyr givetvis sina föreläsningar utifrån era önskemål, men några exempel på vad Jörgen föreläser om är:

  • Våga vara bäst! Så skapas vinnande attityder.
  • Det vinnande laget. Tolv lärdomar från lagidrotten
  • Full fart – men vart? Hur skapar vi mer entusiasm i förändringsarbetet?
  • Att vässa en organisationskultur – Hur gör man i praktiken?
  • Arbetsglädje och stolthet som framgångsfaktorer
  • Change management – Att leda i förändring
  • Att motivera för topprestationer

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare