Karin Adelsköld

Karin Adelsköld

Karin är en standup-komiker och hon lägger stor vikt i glädjen och har släppt flertal böcker om ämnet, och hennes föreläsningar är fyllda av humor kreativitet, tips om entreprenörskap, och kommunikation. Hennes föreläsningar handlar mycket om arbetsglädje, att ta sig ann utmaningar, och hur tekniken och framtiden ser ut.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Karin Adelsköld

Karin Adelsköld är programledare, journalist, komiker och föreläsare. Hon är även en driven entreprenör och teknikexpert.

Karin är rolig, allmänbildad och hon känns oerhört självklar på scenen. Hon har en unik förmåga att skapa värme och engagemang även hos den mest svårflirtade publiken. Karin får ofta komplimanger för sin förmåga att lätta upp allvarliga ämnen och göra dem levande. Karin är en mycket anlitad föreläsare inom ämnena humor, kreativitet, entreprenörskap, kommunikation och teknik. Hon föreläser även om hur du genom att använda ståuppens språk och dramaturgi kan bli en roligare talare. Om det passar varvar hon föreläsningarna med standup. Men hennes styrka är förmågan att inspirera och få folk att våga sig på nya saker, vare sig det är teknik, webben, starta eget eller att bara våga sig på att vara nybörjare.

Karin Adelsköld är ståuppkomiker, programledare, författare, teknikexpert och bloggare. Hon finns återkommande i SVT’s nyhetspanel, P3 Browsers panel och driver teknikbloggen Lilla gumman. 2011 utsågs hon till Årets kvinnliga komiker vid Svenska Stand up-galan. 2012 satte Internetworld henne överst på listan över 62 kreativa personer att hålla koll på i det digitala Sverige. Hon har tidigare lett programmet På nätet i Sveriges Radio P1 samt magasinprogrammet Go´kväll i SVT. Karin gör även uppdrag som humorcoach och utbildar i medieträning och scenframställning både privat och i grupp.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Karin Adelsköld