Kjell Enhager

Kjell Enhager

Kjell är utbildad civilekonom, och med världen som arbetsplats möter han människor. Genom alla spände möten har Kjell en bred kunskap om beteende i sina föreläsningar som handlar om ledning, kommunikation, och personlig utveckling. Du får med dig exempel på hur man sätter mål och hur man når dem. Ta med dig en sprudlande energi och tips för att lyckas och inte göra och vara som alla andra.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Kjell Enhager

Kjell Enhager är en av landets mest anlitade föreläsare inom områdena motivation och ledarskap.

Vi lever i en föränderlig värld och alla förväntas förändra sig. Men var, när, varför och i vilket syfte ska vi förändra? Vad är skillnaden som gör skillnaden? Kjell motiverar och inspirerar utöver det valiga och är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom områdena motivation, förändringsarbete, mental träning och personlig utveckling.

På ett lekfullt sätt, med mängder av vardagliga och humoristiska exempel, beskriver Kjell under sina föreläsningar hur du går till väga för att skapa tydliga målbilder för att motivera dig själv och andra. Kjell är oerhört inspirerande och han är en riktig scenkonstnär. Han utstrålar en sprudlande energi och han bjuder på många insikter och glada skratt. Han drar många paralleller från sportens värld där det handlar om att studera hur framgångsrika människor gör, tänker och känner och sedan göra som de gör. Kjell menar att om man tänker som andra, gör som andra, får resultat som andra…då är man normal. Vem vill vara normal?

Kjell har varit inom de flesta yrken men är nu utbildad civilingenjör

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Stäng meny