Klas Hallberg

Klas Hallberg

Kalle har blivit utsedd till en av världens bästa 9 talare. Han har även givit ut böcker som bland annat handlar om olika perspektiv, att upptäcka och göra det man är nyfiken av, och att kunna styra upp saker. Likaså handlar hans föreläsningar om linkade, som att kunna göra det omöjliga möjligt, hur bra prestation och välmående hänger ihop, eller hur ett gott bemötande kan betyda och förändra allt. Han skräddarsyr alltid sina föreläsningar för att de ska passa sim publik, så lita på att alla som lyssnar kommer lämna och känna sig inkluderade.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Klas Hallberg

Klas Hallberg är föreläsaren som visar vilka fantastiska möjligheter vi har om vi på allvar är beredda att förändra något för att utvecklas. På sina föreläsningar inspirerar han deltagarna till att se hur dom själva kan delta i sina egna liv och inte lägga ut det på andra.

Klas Hallberg är en av våra mest kända och erfarna föreläsare som under tjugo års tid inspirerat hundratusentals människor i företag och organisationer att orka ta reda på vad som är angeläget och sedan gå ut och göra det. Han har en enastående förmåga att få kontakt med publiken och är en mästare på att blanda humor och allvar.

Klas föreläsningar

Klas skräddarsyr alltid sina föreläsningar. Signifikant för alla hans föreläsningar är att de till stor del bygger på berättelser och metaforer och att de alltid pendlar mellan humor och allvar. Klas  har en förmåga att skapa god kontakt med publiken och han är ”snudd på sjukligt nyfiken” på sin publik och han anpassar tempo och innehåll utifrån deras reaktion. Exempel på teman:

  • Att göra det omöjliga möjligt
  • Prestera bättre och må bättre
  • Arbeta mindre och få mer gjort
  • Bemötandets magi, om vardagligt ledarskap
  • Få ut mer av vardagen

Klas erfarenheter

Klas Hallberg är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och författare av ”Hångla mer!”, ”YCDBRALAI” och ”Varför Växer Gräset”, som sålt i 200 000 ex. Klas har blivit årets talare inte mindre än tre gånger. Innan Klas ställde sig på scen ägnade han åratal åt att lära sig allt om inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, accelererat lärande, snabbläsning, hälsa och egen utveckling. Han är författare och ger också egna föreställningar för allmänheten. Bland annat har han gästspelat på Lunds humorfestival och hans senaste föreställning, som hade premiär 2013, har varit på turné runt om i landet.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Stäng meny