Lars-Johan Jarnheimer

Lars-Johan Jarnheimer

Att våga gå en ny väg innebär ofta vinst, men då måste man också ha rätt. Att hitta den gylle medelvägen är just vad Lars-Johan Jarnheimer föreläser om. Boka honom som föredragshållare och få med er hinkvis med nya kunskaper och inspiration för att nå nya nivåer inom kundservice och som företag!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Lars-Johan Jarnheimer

Styrelseproffset och företagsledaren Lars-Johan Jarnheimer vet vad som krävs för att en företagsidé ska lyckas. Med en gedigen meritlista inom några av Sveriges mest framgångsrika företag har han skapat ett unikt framgångsrecept. Ett recept som han nu delar med sig av i sina föreläsningar.

Att Lars-Johan Jarnheimer blev utnämnd till ”Årets ledare” 2003 är ett av bevisen på hur det svenska näringslivet ser på honom. Att han dessutom sitter på ordförandeposten i en styrelse för ett av de mest kända svenska varumärkena är ett annat. Lars-Johan är företagsledaren som på ett modernt sätt värnar om värderingar och ideal.

Lars-Johan som föreläsare

I Lars-Johans föreläsning ”Om man hyvlar blir det spån” berättar han om vikten av att sätta kunden i fokus. Och om värdet i att våga vara annorlunda, men ändå korrekt. Här får du en inblick i hans syn på ledarskap och han delar med sig av sina erfarenheter av föränderliga branscher och företag, i uppgångar och nedgångar. Lars-Johan bjuder också på sina bästa tips och råd för att bli en framgångsrik entreprenör.

Lars-Johans erfarenheter

Lars-Johan Jarnheimer är en av vår tids största svenska företagsledare. Sedan 2015 har han tagit över rollen som styrelseordförande för IKEAs moderbolag. Han har tidigare haft en rad olika uppdrag inom Kinneviksfären, bland annat som VD och koncernchef för Tele2. Lars-Johan har även haft höga chefspositioner inom H&M, SAAB, ZTV och Eniro. Han blev 2003 utsedd till ”Årets ledare”, som är Sveriges förnämsta utmärkelse i sitt slag.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Lars-Johan Jarnheimer