Lasse Karlsson

Lasse Karlsson

Att skapa handlar om att spinna vindare på andras idéer och låta de växa i en kombo av sina egna idéer, alla är en del av företaget, eller hur? Men hur går man tillväga för att inte döda varandras förslag? Det har Lasse Karlsson stenkoll på! Han blandar sina föreläsningar med humor, skratt och igenkänning med viktiga faktorer för att alla ska lyftas och få plats.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Lasse Karlsson

Lasse Karlsson tillhör eliten bland svenska komiker. Dessutom briljerar han som moderator och konferencier samt erbjuder en underhållande föreläsning!

I över 25 år har Lasse Karlsson roat och underhållit svenska folket. Fortfarande tillhör han eliten bland svenska stå-upp-komiker. Lasse kan konsten att vara riktigt rolig utan att behöva slå under bältet. Med sin härliga självironi och självdistans går han hem hos svensk publik. Lasse är helt enkelt en mästare på att leverera, han gör alltid ett bra jobb och lämnar ingen besviken.

Lasses uppdrag

Förutom att Lasse anlitas som komiker genomför han även en uppskattad föreläsning som kallas ”Det här är inte roligt – så vårdar du kreativiteten i en grupp”. Föreläsningen handlar bland annat om hur viktigt det är att ha ett öppet sinne i den kreativa processen för att inte döda varandras kreativitet och problemlösningsförmåga när man jobbar i grupp. Föreläsningen innehåller bland annat exempel från Lasses yrkesliv som humorförfattare, regissör och producent. Självklart kryddat med humor!

Lasse Karlsson är också flitigt anlitad som moderator. Hans koncept med ”moderator på dagen och komiker till middagen” blir alltid väldigt lyckat vid stora konferenser. Han kan på ett skickligt sätt presentera talare och leda paneldiskussioner på dagen för att sedan knyta ihop säcken på kvällen på ett humoristiskt sätt. Ofta anlitas han även som konferencier under helkvällar eller galor.

Om Lasse Karlsson

Lasse Karlsson är yrkeskomiker på heltid sedan 1992. Han har setts i TV-program som Släng dig i Brunnen, Komikerklubben, Taxi 234, Snacka om Nyheter, The Båttom is nådd, Stockholm Live, Babben & Co, Comedy Fight Club m.m. Han har även turnerat som ståuppkomiker runtom i landet i många år, bl. a. i Rhapsody in Rock, Ultimate Comedy och Big Comedy. Var ”förkomiker” till Eddie Izzard på Cirkus i Stockholm. Lasse gick till final i Comedy Fight Club på Tv3. På Malmö Comedy Festival fick han även ta emot priset som ”Komikernas egen Favorit”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Lasse Karlsson