Leila Söderholm

Leila Söderholm

Hur ska man få en sund livsstil att bli kul och givande? Boka en föreläsning med Leila Söderholm och få med dig verktyg hur man får tid till träningen och hur man får in rörelse i vardags livet!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Leila Söderholm

Leila Söderholm är en flitigt anlitad föreläsare med över 20 års erfarenhet av träning, kost och hälsa. Hon är kunnig, trovärdig och har enorm kontakt med åhörarna. Hennes 100 % engagemang smittar av sig och Leila lämnar ingen oberörd, hon inspirerar alla oavsett vem du är.

Det finns många enkla förändringar vi kan göra i vår egen vardag för att må så bra som möjligt både privat och på jobbet. 2010 drabbades Leila av tarmcancer med 50 procents chans att överleva. Istället för att ge upp blev hon än mer övertygad om att hälsan, kroppen och själen är något vi måste ta hand om. Hon menar att det inte alltid är lätt eller ens kul att träna och leva hälsosamt, utan att du själv aktivt måste välja hälsa och ta dig tid för det i din vardag. Leila ser humor i allt som har med hälsa att göra och du kommer att gå från föreläsningen fylld av motivation och energi!

Leila som föreläsare

Vill du veta hur du kan lura din hjärna att göra det som är bra för dig? Hur du ska ta dig ur gamla spår? Hur du ska tänka, äta och hur du ska träna? Lyssna då på Leila som ger en inspirerande föreläsning som visar hur enkelt det kan vara att hitta tid för träning och hälsa. Deltagarna får små enkla tips på hur de kan få in rörelse i livet och hjälpa kroppen att orka med vardagen. Leila älskar att entusiasmera och är en god estradör. Hon förmedlar mitt budskap genom humor och målar upp situationer som har stor igenkänningsfaktor. Leila ger underhållande och lärorika föreläsningar baserade på senaste forskningen. Ni går från föreläsningen fyllda med motivation, kunskap och energi. Nedan exempel på föreläsningar kan anpassas efter era behov:

  • 100 % arbetsglädje – en föreläsning om glädje på jobbet och medarbetarskap
  • 100 % hälsa – en livsviktig och lekfull föreläsning om hållbart hälsoarbete

Leilas erfarenheter

Leila är en flitigt anlitad föreläsare med 20 års samlad erfarenhet av att arbeta i företagsprojekt och coacha personal till mer glädje och bättre hälsa. 2017 blev Leila nominerad och framröstad till årets hälsoinspiratör av Svenska folket. Leila är träningsexpert på TV4 och frilansande medarbetare till några av Sveriges största magasin och tidningar såsom Amelia, Må Bra och Tara. Hon är även författare till boken ”Vardagsträna”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Leila Söderholm