Lennart Ekdal

Lennart Ekdal

Med över 20-års erfarenhet har Lennart Ekdal bred kunskap inom allt som har med moderator att vara. Mest erfaren inom ekonomi och politik och vet mycket väl hur man får samtal och samtliga evenemang med en trollbindande effekt.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Lennart Ekdal

Maken till moderator har sällan skådats! Lennart Ekdal kan konsten att kommunicera, debattera och inspirera i alla typer av sammanhang.

Som moderator hanterar Lennart ett brett spektrum av ämnen. Med sin kunskap, erfarenhet och sitt engagemang kan han ge sig i kast även med tyngre ämnen och debatter.

Lennart Ekdal är journalist, programledare och moderator. Han har under 20 års tid jobbat brett som moderator i svenskt samhällsliv. Hans seminarier präglas av en god stämning med en kritisk ton parad med humor och en rejäl glimt i ögat. Det är inte konstigt att han utsågs av finansbranschen till Årets Moderator 2010.

Lennart har en lång bakgrund som ekonomisk/politisk nyhetsjournalist på DN, VA, TV-Aktuellt och TV 4. Han har varit samhällsprofil på TV4 sedan starten och lett i stort sett samtliga samhällsprogram, bl.a. Kvällsöppet och Kalla Fakta. Många känner även igen honom som programledare från Fuskbyggarna.

Lennart har ett flertal gånger utsetts till bästa ekonomijournalist i radio/tv och Årets ekonomijournalist. Redan 1995 tilldelades han Stora Journalistpriset för ”intervjuer och reportage med bett, insikt och humor”. Detta är ord som väl beskriver Lennart och något som han alltjämt plockar med sig i sina uppdrag som moderato

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Lennart Ekdal