Lennart Jangälv

Lennart Jangälv

Lennart Jangälv menar att ledning handlar om att testa nya saker som snabbast och enklast fixar problemen och situationer. I hanns föreläsningar får ni med er hur man man uppnår de mål man satt upp samtidigt som man reflekterar över vart man är just nu!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Lennart Jangälv

Lennart Jangälv arbetar med företagsutveckling från strategi till handling och resultat.

Lennart tittar på organisationen utifrån för att skapa förändringar som bygger på kundernas behov och förväntningar. Missa inte chansen att ta del av ett ledarskap som fungerar – hur man flyttar en organisation från ”Så har vi aldrig gjort” till ”Hur löser vi det snabbast och enklast”. Hans föreläsningar och workshops anpassas efter förutsättningar och mål, baserat på förberedande diskussioner med beställaren.

Lennart har oerhört lätt för att få kontakt och skapa dialog med åhörarna. Han ger konkreta exempel på nuläge och önskad position, samt olika sätt att förflytta sig till önskat läge. Hans föreläsningar kan bla belysa:

  • hur man skapar positiv kraft i organisationen och får ett samspelt lag
  • hur man gör för att kartlägga organisationens förmåga att uppnå målen
  • hur man skapar en samsyn, förståelse och energi
  • hur man skapar ett gemensamt engagemang i den egna organisationen
  • hur man genom att ta in kunskaper från andra branscher kan lösa olika utmaningar.

Lennart Jangälv blev en publik person som VD och koncernchef för SL under åren 2003-2006. Innan SL hade Lennart under åtta år ansvaret att leda den globala utvecklingen av IKEA Food Services, med dess restauranger, caféer och matbutiker, i 23 länder. Han var bland annat med om att göra svenska pepparkakor och svenska köttbullar till stora exportsuccéer. Lennart har gedigen erfarenhet och kompetens med att arbeta strategiskt, planera och genomföra förändringsarbete. Han har internationell erfarenhet som ledare av verksamhet i tjugotalet länder.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Lennart Jangälv

Stäng meny