Linda Hammarstrand

Linda Hammarstrand

För att nå framgång gäller det att rätt person gör rätt uppgift och för att nå den framgången finns Linda Hammarstrand som via hennes föreläsningar leder verksamheten till att förstå vilka förändringar som måste göras för att nå den sanna potentialen!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Linda Hammarstrand

Linda Hammarstrand målar upp organisationen som en stor stafett där vi har huvudrollen på varsin sträcka. Alla servar. Vi måsta arbeta tillsammans – inte bara samtidigt. Linda är expert på att guida företag och organisationer till en företagskultur som stimulerar, inspirerar och skapar starka varumärken.

Linda Hammarstrand föreläsning

Linda Hammarstrand är en flitigt anlitad föreläsare och konsult som hjälper er att skapa och driva en högpresterande företagskultur där människor älskar att representera och anlita ert varumärke. Linda Hammarstrand visar hur ni bygger ett starkt varumärke från grunden genom att skapa en högpresterande företagskultur. När en arbetsplats präglas av engagemang, motivation och kreativitet lyser det igenom till både samarbetspartners och kunder.

 

Om Linda Hammarstrand

Linda Hammarstrand är utbildad inom internationell marknadsföring vid IHM Business School och har 25 års erfarenhet av HR, kommunikation och utbildning hos bl.a. Stena Line.  Som Director of Passion på Clarion Hotels, var hon ansvarig för företagskulturen och för att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Hon är även grundare av konsultföretaget Culture Academy och en mycket uppskattad föreläsare och utbildare.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Linda Hammarstrand