Lisa Ekström

Lisa Ekström

Att nå de höjder man satt upp och mycket väl att potential till handlar det om att alla vet vilken område som är sitt och hur ledaren leder på bästa sätt. Men detta är en pussel som också ibland saknar bitar så hur får man det då att funka? Detta är just vad Lisa Ekström talar om! Boka henne som talare och nå de mål ni än inte visste ni kunde uppnå!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Lisa Ekström

Lisa är en av de mest aktuella föreläsarna inom ledarskap och medarbetarskap just nu. Om er verksamhet står inför stora förändringar och ni vill ha en föreläsare som inspirerar medarbetarna så att de följer med på tåget, då är Lisa antagligen den bästa katalysatorn på marknaden.

Lisa är en prisbelönt föreläsare och ledare som har en enastående förmåga att inspirera till utveckling och förändring. Med sina erfarenheter från framgångsrika utvecklingsprojekt, tillsammans med sin energi och målmedvetenhet är hon en inspirerande och förtroendeingivande föreläsare. Lisa har en unik förmåga att motivera en hel organisation att vilja gå mot samma mål.

Lisa som föreläsare

Lisa Ekström är en karismatisk och energirik föreläsare. Hon levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser, skratt och energi. Prestigelöst blandas fakta med anekdoter och egna erfarenheter. Hon bjuder på konkreta tips att använda för att skapa rätt kultur och nå hållbara resultat. Lisa kan på ett effektivt sätt få individer och organisationer att utvecklas positivt på kort tid.

Lisa skräddarsyr gärna sina föreläsningar utifrån era önskemål. Exempel på föreläsningsrubriker är:

  • Förändringsarbete – snabbt
  • Ledarskap och förändring
  • Medarbetarskap
  • Försäljning och service
  • Kommunikation
  • Resultat räknas

Lisas erfarenheter

Lisa Ekström har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice, framförallt under sin tid som chef på SAS. Hon har tilldelats utmärkelser som “Årets Framgångsstipendium” (2007) för sitt förändringsarbete på SAS, “Sveriges hetaste talare” (tidningen Chef 2012) och “Stora Målpriset” (2015). Lisa är idag en mycket efterfrågad föreläsare. Hon har haft talaruppdrag för större och mindre företag, för förbund och organisationer likväl som på en rad stora event.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Lisa Ekström