Lotta Juhlin

Lotta Juhlin

För att få fram sitt budskap och få lyssnaren att vilja förstå gäller det at bemöta den på dens eget sätt. Just detta är Lotta Juhlins expert ämne och hon vet precis hur man härmar de olika könen och olika dialekter. Boka en föreläsning med henne och vinn alla kommande argument!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Lotta Juhlin

Lotta Juhlin har gedigen kunskap om hur du presenterar ditt budskap så att folk lyssnar, förstår och tilltalas.

Lotta är verkligen fenomenal på röst- och kroppsspråksteknik, retorik, presentationsteknik och kvinnligt/manligt språk och beteende. Med humor, känsla och värme och med en fantastisk förmåga att härma dialekter fängslar Lotta sina åhörare. Lottas föreläsningar vänder sig till alla som vill kommunicera bättre både i arbetet och privat. Lotta menar att det inte är dina ord som har störst betydelse – utan sättet de presenteras på! Hon har skrivit flertalet böcker som är anpassade till barn men som är lätt att ta till sig alla. Genom att ha böckerna i klassrummet, eller läsa det som godnatt saga får barnen med sig språkets alla delar från start och ni som läser böckerna får nya kunskaper om ämnet som kan börja användas från start.

Lotta har medverkat i flera radio- och teveprogram, som behandlat ämnet kommunikation och retorik. Hon passar till företag där många menar att de flesta konflikter ligger i bristande kommunikation, men likväl till skolor där många har en rädsla att prata framför klassen. Hon gör er lugna och visar hur man med små subtila handlingar skickar ut signaler som kan uppfattas på så många olika sätt. Ni får med er hur man använder röst, ton, kroppen, samt hur man bemöter sin eller sina lyssnare på optimalaste sättet.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Lotta Juhlin

Stäng meny