Lou Rossling

Lou Rossling

Det är världens barn som är våran framtid och måste därmed ge dem verktygen för att kunna hantera det! I föreläsningar med Lou Rossling får ni ett skräddarsyr föredrag om vägen utveckling är insikt och hur man möter de unga i sin utveckling till vuxna personer och hur man aldrig stoppar deras sprudlande kreativitet.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Lou Rossling

Lou Rossling är en mycket omtyckt pedagog och kanske en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare. Många människor har under årens lopp tagit del av Lous starka berättelser om ”Att tända stjärnögon – hos andra och hos sig själv”. Hon är även författare till boken ”Tänd dina stjärnögon – vad barn har lärt mig”.

Lou inspirerar oss att ta tag i våra liv, att se glädjen och möjligheterna hos var och en. Med sitt starka engagemang inom barn- och ungdomsverksamheten berättar hon om episoder ur sitt liv, där öppenhet och positivism varit avgörande när rädsla och kontroll velat ta överhand. Lou är i grunden pedagog, i dag är hon en älskad föreläsare och inspiratör i arbetslivet. Hon får oss att både skratta och gråta, när hon på sitt engagerade sätt talar om hur avgörande skeenden i barndomen kan påverka våra liv som vuxna.

Lou som föreläsare

Lou inspirerar oss till att våga se framåt och se oss själva som positiva medskapare till en värld för oss, våra barn och kommande generationer. Lou visar att vägen till utveckling går genom insikt, att var och en har ansvar för sitt liv och att det aldrig är för sent att växa och utvecklas. Lou använder alltid sig själv och sitt liv som exempel. Resultatet blir en konkret och gripande föreläsning som inspirerar alla att stärka sitt självförtroende och ta ansvar. Hon är mycket inspirerande, en stor scenpersonlighet och med ett budskap som gör att publiken går ut ur salongen och vill bli bättre människor. Lou anpassar alla sina föreläsningar till åhörarnas behov. Hon brinner för att inom skolvärlden prata kring hur skolan kan möta våra barn och ungdomar på ett sätt som främjar kreativitet och lust att ta ansvar. Oavsett ämne och inriktning talar Lou Rossling direkt till våra hjärtan.

Lous erfarenheter

Lou har levt ett liv med många svåra och tragiska upplevelser. Utan att någonsin förlora sin integritet lyckas Lou Rossling använda sig av både sina goda och dåliga erfarenheter i livet och genom detta visa andra vägen till insikt och egen utveckling. Lou Rossling har under många år som förskollärare arbetat med barn från olika kulturer och länder. År 2003 utsågs Lou Rossling till Årets Talare och år 2011 var hon en av fem nominerade till Stora Talarpriset. Hon är dessutom författare till böcker som blivit mycket uppskattade och uppmärksammade.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Lou Rossling