Lydia Capolicchio

Lydia Capolicchio

Lydia Capolicchio vet hur man skapar tillit och på bara några sekunder är samtalen igång och flödar! Hennes inriktningar är främst näringsliv, stat och kommun som strategisk kommunikatör, men hon kan snabbt och smidigt anpassa sig till vilken situation som helst!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Lydia Capolicchio

Lydia är en erkänt framstående moderator. Hennes förmåga att skapa förtroende på ett ögonblick har gjort att hon idag arbetar regelbundet med näringsliv, stat och kommun som strategisk kommunikatör, moderator m.m.

Lydia har bland annat varit Programledare i TV för ett flertal program. Med sin erfarenhet och bredd är hon moderatorn som kan anpassa sig till vilka situationer och evenemang som helst. Hon kan ta ett enskilt uppdrag, men klarar även galant att ta totalansvar för budskap och innehåll.

Allt Lydia gör handlar i grund och botten om kommunikation, om berättelser mellan människor. Hon menar att det inte finns några alternativ – toppbetyg i publikens värdering är alltid målet. Publikkontakten är a och o och den får Lydia genom att på olika sätt göra publiken delaktig i det som händer på scenen.

Lydia föreläser även om Corporate Storytelling. När en organisation använder sig av Corporate Storytelling innebär det att organisationen anser att de sanna berättelserna i organisationens kultur kan användas för att stärka organisationen, underlätta rätt rekrytering och addera värden till varor och tjänster.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Lydia Capolicchio