Maggan Hammar

Komiker, skådespelare, estradpoet och manusförfattare

Maggan Hammar är hjärnan bakom “Den objudna gästen” – ett briljant humorkoncept där hon smyger sig in och förvirrar på sammankomster, för att sedan avslöja bluffen för en lättad och road publik. Hon är en prisbelönt estradpoet som har medverkat i Star Trek och Seinfeld. Standup, poesi eller performance – Maggan Hammar kan lyfta ditt evenemang till en helt ny nivå!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Under sina 17 år utomlands har Maggan Hammar hunnit medverka i Seinfeld, Star Trek samt ett flertal teateruppsättningar, varit hovmästare på lyxkrogar i Beverly Hills och spionerat på ett lastbilshak i New Jersey med mikrofon i behån. Hon har bott i bland annat Los Angeles, Paris och New York där hon har studerat drama och kreativt skrivande.

Hemma i Sverige har Maggan Hammar setts i ett flertal humorsammanhang, bland annat i standup-showen “Äh, nu kör vi bara“ och turnén “Stå upp för mångfald”. Hon är en prisbelönt estradpoet som med sina träffsäkra ordval berör varenda en som befinner sig i salen.

Maggan Hammar är nu aktuell med sitt unika och fullständigt tokroliga koncept “Den hemliga gästen”, där hon dyker upp på fester, evenemang och sammankomster i en på förhand bestämd karaktär. Maggan Hammar brukar avslöja bluffen genom att hålla ett tal som mynnar ut i standup, som lämnar en lättad och gapskrattande publik efter sig.

Maggan Hammar talar dessutom flytande engelska och franska, så hon passar utmärkt för en internationell publik.

Poesi på scen

  • Precis rätt ord i precis rätt ordningsföljd – sagda med perfekt timing. Maggan Hammar målar träffsäkra bilder med språket, som får oss att känna igen både vår inre och yttre värld i det som blir sagt.
  • Boka spoken word eller estradpoesi med Maggan Hammar, och ingen i salen lämnas oberörd.

Den hemliga gästen

  • Vill du ha en rolig twist på mötet, konferensen eller 40-årskalaset? Maggan Hammar dyker upp på evenemanget och smälter in bland de andra gästerna – men bara nästan.
  • Vem skall hon ska vara? Det bestämmer ni tillsammans. Maggan med ett annat alias kommer som gäst bland alla andra. Någon från ledningen presenterar henne som en av de nyrekryterade/nyanställda i välkomsttalet.
    Senare håller hon ett tal för att ta tillfället i akt att presentera sig och säga några tacksamhetens ord. Talet är ett specialskrivet manus i samförstånd med kunden, med ämnen såsom vad ni står inför i framtiden, där hon även nämner några hon speciellt vill tacka/nämna som ovetandes sitter där..

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Maggan Hammar

Close Menu