Magnus Hedberg

Magnus Hedberg

Magnus har medverkat i TV3 ”Lyxfällan”, så att stå och tala inför en publik och också vara en ledare har han bred kunskap inom. Han föreläser om ledarskap och målsättning hos företag och organisationer. Det som präglar hans föreläsningar mest är att öka medvetenheten hos lyssnarna angående hur ens beteende skapar förändring och för en positiv ändring måste man agera utifrån det.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

  • Hidden

Magnus Hedberg

Magnus Hedberg är utan tvekan den nya tidens föreläsare. Han är en sann inspiratör som blandar innovativa kunskaper med träffsäkra exempel, bland annat från TV3:s program Lyxfällan där han medverkat som programledare under fler säsonger än någon annan programledare.

Förutom sitt engagemang som programledare har Magnus arbetar kontinuerligt med utbildningar och föreläsningar med ledande företag i olika branscher. Magnus främsta styrka är att få folk att bli medvetna om sitt agerande och sitt beteende och utifrån detta skapa varaktig förändring och positiva resultat i sin personliga och professionella utveckling. 

Magnus skönt förlösande föreläsningsstil med smittande entusiasm och total närvaro gör honom till en mycket populär och eftertraktad föreläsare. Magnus föreläser bland annat om hur du blir framgångsrik, hur du får koll på din budget och din ekonomi, hur du når dina mål och hur du når fram till människor med ditt budskap.

Magnus är även en flitigt anlitad moderator. Genom att använda sina erfarenheter från Lyxfällan skapar han en annorlunda tillställning som gör vilket evenemang som helst intressant och inspirerande.  Magnus passar perfekt för såväl det lilla evenemanget som den stora årliga konferensen.

Magnus är en talare med gedigen erfarenhet från både försäljnings- och kundservicearbete och han har arbetat i ett flertal ledande befattningar i vitt skilda branscher. Magnus har även erfarenhet som programledare för TV3:s program ”Lyxfällan”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

  • Hidden

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Magnus Hedberg