Magnus Helgesson

Magnus Helgesson

Magnus har i hela sitt liv satt upp mål, stora som små. När han var 20 år satte han upp målet att bli miljonär, men när målet väl var nått var han inte nöjd ändå. I hans föreläsningar vill han förmedla vikten av människokontakt, och hur bemötandet är det som får oss och företaget växa och gå framåt. Helgessons föreläser om om ledarskap, entreprenörskap, och motivation. Föreläsningarna är fyllda med tips och råd för hur ni ska nå ert mål.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Magnus Helgesson

Magnus Helgesson är entreprenören och företagaren som tidigt bestämde sig för att skapa sina egna framgångar. Nu delar han med sig av sina bästa tips och råd i en inspirerande föreläsning, som blottar både framgångar och motgångar.

Magnus är föreläsaren som vet vad han snackar om. Hans erfarenheter som entreprenör går så långt tillbaka som vid 12 års ålder och idag leder han företag som omsätter mångmiljonbelopp. Men framgång innebär också hårt arbete, dyrköpta misstag och prioriteringar. Det har inte bara lärt honom företagsamhet utan också hur man själv kan påverka sin situation för ett lyckligare liv.

Magnus som föreläsare

Magnus Helgesson föreläser passionerat och underhållande om entreprenörskap, ledarskap och motivation. Han delar generöst med sig av sina erfarenheter och upplevelser, både enorma framgångar och tunga motgångar. Föreläsningen bjuder på konkreta verktyg som publiken direkt kan använda för att skapa sina egna framgångar. Det märks tydligt att Magnus brinner för att inspirera andra människor till framgång och han smittar av sig av sin energi och livsglädje.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Magnus Helgesson