Magnus Johansson

Magnus Johansson

Magnus föreläsningar handlar om hur individen hittar sin motivation i sitt arbete och att hotta sitt driv och arbetsglädjen. För att företaget ska lyckas kollektivt måste hela arbetsstyrkan veta vad målet är och varje individ ska ha en egna mål. Det ökar engagemanget och gör att man når de mål man satt upp. Detta kan vara ett tungt och tufft ämne, men Magnus gör det med trollbindande humor och karisma.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Magnus Johansson

Magnus är en föreläsare som har förmågan att motivera åhörarna till att göra det lilla extra på jobbet varje dag. Målet är att varje enskild deltagare skall finna det som i grunden ger driv till framgång och glädje i arbetet.

Magnus föreläsningar ger ökad motivationen och arbetsglädje hos alla anställda. Deltagarna får insikt i vilka grundläggande drivkrafter som påverkar vår motivation i arbetslivet. Målet är att varje enskild deltagare skall finna det som i grunden driver henne till framgång och välbefinnande i arbetet. Medarbetarna kommer att få insikt om hur de hittar sina egna drivkrafter och hur de kan motivera sig i sitt dagliga arbete.

Magnus föreläser med brinnande entusiasm om de grundläggande drivkrafter som påverkar vår motivation i arbetslivet. Genom humor, talande exempel och konkreta metoder motiverar Magnus sina åhörare. Att utveckla individer och organisationer så att de maximerar sina resultat är hans stora talang.

Magnus är en mycket erfaren föreläsare som årligen håller över 100 föreläsningar. 2012 debuterade han som författare till boken ”Myror kan fånga elefanter”. Magnus Johansson har även 20 års erfarenhet av personlig försäljning. Med en stor mängd nöjda kunder i bagaget tillhör Magnus idag en av de bästa föreläsarna inom områdena motivation, arbetsglädje och försäljning.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Magnus Johansson

Stäng meny