Magnus Samuelsson

Magnus Samuelsson

Slutet 90-tal blev Magnus Samuelsson utsedd till världens starkaste man, och har också blivit rankad som en av världens bästa armbrytare. Nu har han lagt det lite mer på hyllan men håller kvar i träning och kost, men också hälsa, stress och mental träning. Föreläsningarna är fyllda av fakta kring kost och träning och hur det påverkar kroppen i samband med träning. Magnus föreläsningar är fyllda av värme och humor, och de anpassas utifrån uppdraget.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Magnus Samuelsson

Med värme och personlig charm föreläser Magnus Samuelsson om både fysisk träning och mental inställning. Som Världens starkaste man och med en rad övriga utmärkelser har han en rik erfarenhet och ett spännande liv att berätta om.

Magnus föreläser om träning, kost och hälsa och om stress, självkänsla och mental inställning. Han berättar bland annat om att alla med enkla medel kan förbättra både styrka och kondition och därigenom minska risken för vällevnadssjukdomar. Magnus menar att det aldrig är för sent att börja träna. Men fysisk träning är inte det enda Magnus betonar. Stresshantering, motivation, koncentration, självkänsla och mental inställning samt hur man når uppsatta mål är teman som Magnus också pratar om.

Magnus som föreläsare

Magnus har stor erfarenhet som talare och har flera olika teman att välja bland. Efter 15 år i världseliten har han samlat på sig en enorm kunskap om träning, kropp och hälsa. Magnus är en van föreläsare som genom åren genomfört hundratals föreläsningar och uppvisningar. Hans föreläsningar bjuder på stor värme, många skratt och en familjär stämning. Magnus är ödmjuk och lyhörd för lyssnarnas önskemål och anpassar sitt föredrag efter varje tillfälle. Mod, inspiration och humor är viktiga inslag i föreläsningarna där Magnus flitigt delar med sig av mängder av historier och anekdoter från sitt spännande och märkliga liv.

Magnus erfarenheter

Magnus Samuelsson är mest känd som världens starkaste man, en titel som han vann i Marocko 1998. Han har stått på prispallen fem gånger. Han har vunnit tävlingen Sveriges starkaste man nio gånger. Han kallas ”The Giant Swede” eller ”The King of Stones”, på grund av den gren han av alla visat mest framgång i. Idag tränar han på vardagsnivå (vilket betyder ca 5 gånger i veckan), driver företaget Samuelssons Power & Speed (där konferensgäster och andra kan jaga, testa muskelstyrkan, åka fyrhjuling, rallybil med mera), föreläser på olika event och spelar in film. År 2009 vann han Lets Dance, och han har medverkat i flera filmer och en rad olika TV-program såsom Fångarna på Fortet, Malo, Fredag hela veckan och Ladies Night.

Exempel på teman:

  • Våga! Om att våga följa sitt hjärta!
  • Från dröm till verklighet.
  • Träning och kost för vinnaren.
  • Stress – resultatens och välbefinnandets fiende nr.1.
  • Inspiration och koncentration för dig som bestämt dig!
  • Självbekräftelse – människans svaghet.
  • Var lojal mot dina värderingar – därför är det viktigt!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Magnus Samuelsson