Malin Lundskog

Malin Lundskog

Det  handlar inte om att bli extremast fortast, utan att hotta en långsiktig hållbarhet. När det handlar om hälsa kan man inte ha punkter som är bra utan helheten över en lång tid ska funka. Det menar iallafall Malin Lundskog. Att ha en god hälsa gör också att man också når framgång. I föredragen får du senaste forskningen kring hälsan, hur stress påverkar oss, och hur man får hälsan att vara topp. Lämna med ny fakta och råd och tips som du lätt applicerar i vardagen.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Malin Lundskog

Malin Lundskog är hälsokreatör, instruktör, målbildtränare, författare och talare med hälsan i fokus. Lyssna till Malin och bli inspirerad – på riktigt!

Det handlar inte alltid om att springa längst, gå snabbast eller äta mest avokado! Det handlar om långsiktig hållbarhet. Malin menar att det är dags att se bortom hälsohetsen och leva efter devisen att hälsa är en helhet. Som värsta olympiern siktar hon snabbare, starkare och högre mot nya utmaningar, mot att få bort hälsohetsen och i stället få dig och alla andra att se hälsan som en helhet där kost, återhämtning och glada skratt är lika viktigt som träning.

Malin som föreläsare

Malin bjuder på fart och fläkt under sina föreläsningar och menar att hälsan är ett medel för att nå framgång i livet. Malin lämnar ingen oberörd i sitt sätt att kommunicera med åhörarna, varken när hon delar med sig av sin kunskap eller sina egna erfarenheter som utbränd, maratonlöpare och allt däremellan. Under hennes föreläsningar kommer du att lära dig massor, kanske speciellt om dig själv. Det handlar om din glädje, din frihet och din styrka – för hela livet.

  • Glad Fri Stark – föreläsning med hälsan i fokus.
  • Stressa lugnt – föreläsning om hur du lugnt kan stressa vidare.
  • Löpning som stresshantering.
  • Hjulande hälsa – om hur du får ditt eget hälsohjul att rulla bäst.
  • Motivation att hälsa mera™- ta chansen att hitta ditt sätt att hälsa mera™.
  • Fem formler för framgång – med hälsan i fokus.

Malins erfarenheter

Malin Lundskog har en bakgrund som informatör och kommunikatör. Under de senaste 15 åren har hon jobbat med hälsoutveckling i form av mental och fysisk träning. Malin Lundskog driver Hälsa mera utifrån övertygelsen att alla förtjänar att må som bäst och har ett ansvar att göra det.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Malin Lundskog