Manuel Knight

Manuel Knight

När Manuel var liten besökte han sin farfar som bodde på en farm. Hanns farfar bad honom fixa staketet, men Manuel hängde med sina kompisar och badade. Sedan när han kom hem bad han om pengar till glass och sa att han kunde fixa staketet nu, varpå hans farfar svarar att han redan gjort det, ”If you want corn, youplant corn”, sa han och gick iväg. Det är det Knights föreläsningar handlar om, att det man sätter till kommer runt.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Manuel Knight

Manuel Knight är en motivationstalare som håller eftertraktade seminarier världen över kring utmaningen att skapa högpresterande team, ledare och organisationer.

Föredraget handlar om hur vi ska göra för att utveckla en organisationskultur där alla individer känner motivation och får möjlighet att prestera på topp. Andra uppskattade teman är hur man skapar lagarbete i en kultur som väcker lust och energi, kommunikation i multinationella bolag samt levande värderingar.

Manuel Knight har en mycket spännande och annorlunda bakgrund. Från ett ghetto i Atlanta, Georgia, till dagens internationella framgångar som organisationskonsult – en livsresa som har gett honom unika erfarenheter och en fördjupad insikt i mänskligt beteende och drivkrafter. Manuels bakgrund har gett honom kunskap om hur man bemästrar de utmaningar som är förknippade med hög prestation under stor press.

Med inlevelse, tydliga exempel och interaktion med åhörarna levereras ett seriöst budskap på ett mycket underhållande sätt. Manuels föredrag är en inspirerande upplevelse och tankeväckare, som berör och lämnar bestående avtryck hos åhörarna.

Manuel Knight har en unik kombination av en spännande bakgrund och en berättarglöd som gör honom till en fantastisk föreläsare. Manuel är en föreläsare i världsklass som bland annat tagit emot Stora Talarpriset år 2012.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Manuel Knight