Maria Lundqvist

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist är känd ifrån tv och film, och har fått flertalet priser. Hennes föreläsningar handlar om mötena vi har med varandra, om att våga, och våran lust att finnas till. Hon är påläst om det hon föreläser om och talar med en värme glädje som får alla lyssnare att suga in allt som sägs, och något som de bär med sig i dagar.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Maria Lundqvist

Maria har under drygt ett decennium underhållit svenskarna. Få svenska skådespelare har sådan bredd och erfarenhet som Maria. Hon är idag en av Sveriges mest mångsidiga och älskade artister, skådespelare och talare.

Maria ger som föreläsare er en tankeväckande upplevelse om hur vi möter varandra i livet, om mod, om lusten att finnas till och längtan att bli sedd. Hennes föreläsningar genomförs med mycket humor och värme och handlar om att föra människor närmare varandra och finna glädjen i att få erövra nya sidor i sig själv.  Allt varsamt ackompanjerat av härlig musik.

Oavsett om hon agerar som underhållare, konferencier eller föreläsare är hon alltid engagerad, alltid påläst och alltid fängslande. Maria har medverkat i musikaler, krogshower och varit på turné över hela landet under många år i olika konstellationer, allt från konferencier på företagsevent till att sjunga med Norrköpings symfoniorkester.

Maria har medverkat i musikaler, krogshower och varit på turné i olika sammanhang över hela landet under många år. Hon har även medverkat i ett flertal filmer och tv-serier. Hon blev Guldbaggebelönad för bl.a. sin insats i kritikerrosade långfilmen ”De bästa av mödrar”. Maria har också mottagit en mängd internationella priser för sina rolltolkningar i film- och tv-produktioner. Senast såg vi henne i SVTs dramaserie ”30 grader i februari”.

Maria kan du boka som föreläsare, moderator eller underhållare. Väljer du att anlita Maria kan du bjudas på musikaliska föredrag, underhållande berättelser, sång och piano, filosofi och komiska upptåg.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Maria Lundqvist