Maria Möller

Maria Möller

Att använda sin röst på rätt sätt är ett av våra mest kraftfulla vapen. Det gör att folk tror på oss, att vi förmedlar det vi vill få fram, eller att få folk att göra det vi vill. Detta är Marias kärnämne, och menar också för att kunna förmedla det sig måste man också kunna läsa av människorna. För att bli riktigt bra på att bemöta människor måste man först kunna bemöta sig själv.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Maria Möller

Maria Möller är en erfaren och känd svensk sångerska, skådespelare, komiker, föreläsare och imitatör. Maria Möller är en föreläsare, konferencier och underhållare i världsklass!

När Maria ställer sig på scenen tar hon publiken fullständigt med storm. Det brukar bli varma applåder och jubel över hennes fantastiska röst, komiska tajming och klockrena imitationer med tolkningar av bland annat Regina Lund, Carola Häggkvist, Eva Dahlgren, Björk och Cher. Under drygt tjugo år har hon arbetat med teater, konserter, opera, show och musikal och därigenom skaffat sig en artistisk mångfald utöver det vanliga. Maria är även en efterfrågad föreläsare inom bland annat kommunikation.

Maria som föreläsare

I sina egenproducerade shower utnyttjar Maria Möller sin verbala och vokala variationsförmåga maximalt i en mix av roliga texter, musikaliska överraskningar och träffsäkra imitationer. Detta gör henne till en eftertraktad och oerhört uppskattad artist vid olika evenemang. Rösten är en stor del av vårt sätt att kommunicera. Kunskap om den egna rösten underlättar en bra och tydlig kommunikation. I Marias föreläsning ”Med rösten i fokus” talar hon om hur vi kan bli bättre på att medvetandegöra hur vi kommunicerar. Hur påverkar du andra med din röst och hur påverkas du av andras röster? Hur kan du bli bättre på att medvetandegöra din röst som redskap och vad har du att vinna på det? Maria talar också om konsten att ”läsa av” andra människor och vikten av att möta sig själv för att bättre kunna möta andra. Maria Möller är en makalös berättare som med både humor och allvar föreläser om kommunikation, energier och annat viktigt oss människor emellan. Inspirerande, underhållande och tänkvärt!

Marias erfarenheter

Maria har över 30 års erfarenhet från att stå i centrum på scenen och hon har varit involverad i flera yrkesområden inom teatergenren. Hon har varit regiassistent, turnéledare, sufflör, rekvisitör och skådespelare. Möller slog igenom utanför teatervärlden när hon medverkade i TV-programmet Allsång på Skansen sommaren 2005, där hon framträdde som imitatör. På senare år har Maria blivit mycket uppmärksammad för sina träffsäkra imitationer. Maria Möller är skådespelare, komiker, föreläsare och framförallt sångerska med stor musikalisk bredd

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Maria Möller