Mårten Andersson

Mårten Andersson

Mårten talar om att våga vara unik och tro på sig själv, även om man är den enda som gör det. Det handlar om att gå på magkänslan, och göra det som känns rätt. Han har medverkat i de flesta tv-kanaler, och han är grundaren bakom RAW – Comedy Club som ingen annan trodde på, men han satsade ändå. Han menar också att det handlar om att ta sig ur sin Comfort zone för att få igenom sina planer.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Mårten Andersson

Mårten föreläser om att våga vara unik och att tro på sig själv även om ingen annan gör det, att följa sin magkänsla och hur du med enkla medel kan öka sin självkänsla och må mycket bättre. Föreläsningarna är väldigt inspirerande och görs alltid med en stor portion humor.

Från en liten källare i Gamla stan till ett utsålt Globen med Jerry Seinfeld fem år senare. Mårten Andersson är komikern, entreprenören och programledaren som ur ingenting skapade Sveriges största varumärke inom humor – RAW Comedy Club. Ingen trodde på idén om en kaxig humorklubb utan gränser med internationella komiker utom Mårten själv. Att våga lita på sin egen förmåga och att leva livet fullt ut, utan rädslor är något som genomsyrar Mårtens liv, karriär och föreläsningar.

Om Mårten

Vi lever bara en gång, åtminstone vad vi vet. Då bör man ju göra det absolut bästa av det livet. På ett humoristiskt och mycket inspirerande sätt föreläser Mårten om effekterna av att nästan tvångsmässigt gå utanför sin Comfort Zone, att ta för sig av livet och våga tro på sig själv. Det är en föreläsning med humor, allvar och konkreta tips på hur du ökar din självkänsla och kan leva livet fullt ut. Ingen lämnar denna föreläsning oberörd.

Mårten debuterade som ståuppkomiker år 2000 och är en av landets absolut populäraste och mest efterfrågade ståuppkomiker. Han är dessutom aktuell med sin första soloföreställning – publik och kritikerrosade UNDER YTAN som handlar om att vara sann mot sig själv och att göra det bästa man kan av det liv vi fått.

Mårtens erfarenheter

Mårten Andersson har levt halva sitt 40 åriga liv inom svensk media och underhållning. Mårten har också synts i varenda svensk TV-kanal både som programledare och komiker. Vid sidan av sitt liv som komiker, programledare och entreprenör har han de senaste femton åren intresserat sig för personlig utveckling och jobbar dagligen med att inspirera sig omvärld. Hösten 2014 lanserar Mårten nya satsningen SOBER – Sveriges första helnyktra nattklubb.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Mårten Andersson

Stäng meny