Martin Brunnberg

Näringsfysiologen och författaren Martin Brunnberg har inspirerande föreläsningar om hur kost och livsstil påverkar vår hälsa

Hur påverkas vi av maten vi stoppar i oss? Varför är så många dieter populära och hur kan vi leva för att optimera vår hälsa och minska stress? Martin Brunnberg är näringsfysiolog, författare och föreläsare med stor expertis inom ämnet näringslära. Hans ständiga jakt och intresse efter att finna sanningen gör honom till en av Sveriges kunnigaste inom sitt område. Boka en spännande och lärorik Martin Brunnberg föreläsning om näringslära idag hos oss på Talarmäklarna!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Allt från kost, stress och träning påverkar vår hälsa. Idag kan vi läsa om hundratals dieter som alla hävdar att de ska påverka vår hälsa positivt. Men vad är sanningen? Vad har forskningen visat? En Martin Brunnberg föreläsning går igenom detta och mer. 

Martin Brunnberg är näringsfysiolog och driver samt arbetar som utbildningsansvarig på Svenska näringsakademin. Martin har varit aktiv inom sitt område i drygt 20 år och utbildat närmare 2000 kostrådgivare i Sverige och i Norge. Just nu är han aktuell med boken “Modern näringslära” som han skrivit tillsammans med ett annat välkänt namn inom näringskretsar – Fredrik Paulún. Martin Brunnberg har även varit återkommande skribent i tidningar som Fitness Magazine, Body och Sportguiden samt medverkat i vetenskapliga publikationer.

Därför ska du/ni boka en Martin Brunnberg föreläsning:

 • Få reda på vad modern forskning har att säga om olika koster och livsstilar tillsammans med näringslivsexperten Martin Brunnberg
 • Martin är en inspirerande och motiverande föreläsare vars energi och jakt på sanning smittar av sig på åhörarna!
 • Oavsett om det handlar om viktminskning, prestationsoptimering, psykiskt välmående eller förbättrande av sjukdomssymtom så har Martin föreläsningar som passar just er!

Kost och hälsa går hand-i-hand. En Martin Brunnberg föreläsning är viktig i tider då olika dieter och livsstils-råd delas hejvilt. Tillsammans med Martin Brunnberg får ni reda på vad som verkligen gäller och ni kommer garanterat bli inspirerade och motiverade att ta en titt och kanske förändra er egen livsstil!

Marin Brunnberg erbjuder allt från inspirerande föreläsningar, kostkurser och utbildningar till personliga konsultationer där du som beställare får en bedömning av hälsostatusen på ditt företag och hjälp med konkreta åtgärder.

Vi hjälper dig att boka en föreläsning som passar just ert företag. Hör av dig till oss på Talarmäklarna för att boka en spännande Martin Brunnberg föreläsning!

Martin Brunnberg föreläsning

Exempel på föreläsningar med Martin Brunnberg:

 • Smart vardagsmat (föreläsning inkl. provsmakning)
 • Fett på gott eller ont?
 • Trenddieter: fördelar och nackdelar!
 • Näringslära – teorierna bakom bra mat
 • Målfokus, hjärnvilja och livsglädje
 • Stress – grunden till din hälsa och framgång
 • Varför gör jag inte det jag vet att jag borde? Konsten att bryta en vana
 • Kost för din hälsa, ökad energi och livskvalité

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Martin Brunnberg

Close Menu