Mats Lindvall

Mats Lindvall

Mats talar om det breda spektrum hälsa, och allt vad det innebär. Hans föreläsningar kan handla om hur rörelse och rätt kost är viktigt, men likväl hur vår självkänsla och målbild ser ut. Han hjälper även företag att finna redskap som motiverar till en långsiktig och hållbar förändring till ett sundare och friskare liv och förhållningssätt.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Mats Lindvall

Med stor respekt för människan och en rejäl dos humor föreläser Mats Lindvall om att motivera, stärka och utveckla organisationer samt individer till ett friskare liv.

Vi vet att det är viktigt att äta rätt, sova bra och röra på oss för att klara vardagens stress och press. Ändå har vi ofta bättre koll på vad bilen behöver och hur den mår än på oss själva och vad vi behöver. Men räcker det att äta vettigt och att röra på sig? Hur är det med vår självkänsla, vår kapacitet att sätta mål samt att se en vision? Räcker motivation som drivkraft eller behövs det också karaktär? Syftet med Mats Lindvalls föreläsningar är att med enkla medel ge organisationer och individer verktyg som motiverar till en långsiktigt hållbar förändring mot ett friskare och mer produktivt liv.

Mats föreläsningar

Mats föreläsningar ger kunskap och inspiration till individer att själva vilja göra förändringar i sin livsstil. Utan pekpinnar och med stor entusiasm tar han dig med på en spännande, rolig och lärorik resa som du sent kommer att glömma. Mats har en enorm erfarenhet och en bred kunskapsbank att plocka från. Du kan väja en föreläsning om livsstil i sin helhet eller plocka ut valda delar utifrån olika teman, t. ex:

  • Livsstil – genomgång av alla områden som påverkar vår livsstil
  • Kost – hur påverkas kroppen och psyket av kosten?
  • Aktivitet – vikten av att röra sig och konsekvenserna av ett inaktivt liv.
  • Stress – vad gör oss stressade och hur påverkar det oss?
  • Självkänsla – är det något annat än självförtroende, och hur viktigt är det?
  • Förändring – hur sätter jag mål och genomför en hållbar förändring?

Mats erfarenheter

Mats har arbetat med att motivera, stärka och utveckla organisationer och individer i friskvård sedan år 1995. Mats har under åren genomfört flera hundratals föreläsningar och flera tusen samtal inom kost, aktivitet och stress. Över åttahundra företag har fått insikten om ”hur” man motiverar och lägger upp strategin för en hållbar livsstil. Målet är att klargöra och ge ökad insikt samt rätt förutsättning att orka med och vilja göra förändringar.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Mats Lindvall

Stäng meny