Mats Petersson

Mats Petersson

Hur kommer det sig att vissa verkar ha tålamod och kraft att se det positiva och få saker gjorda? Mat menar att att det handlar om den individa inställningen och att det är fullt möjligt att ändra sitt beteende, och hur man hittar strategierna för att nå nummer ett, oavsett i vilken aspekt. Få bättre koll på hur du och din kropp funkar med en föreläsning på ämnet.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Mats Petersson

Varför är det vissa personer som alltid verkar ha extra kraft och lust och bara ser möjligheter? Är det så att en del människor bara har det, eller går det faktiskt att göra något åt sitt eget beteendemönster? Mats Petersson ger dig insikt i hur man hanterar den strategiska frågan att bli nummer ett vare sig det är som ledare, idrottare, säljare eller förälder.

Mats föreläsningar handlar om att förstå vad din kropp behöver för att prestera på den nivå du vill. Vi är experter på att motverka vår egen kapacitet och energi. Alla önskar sig ett liv i harmoni, där våra tillkortakommanden uppvägs av våra styrkor. Men om vi missköter vår kropp så går systemet i baklås, och vårt dåliga sinnestillstånd skapar ett beteende som inte framhäver våra styrkor och som hindrar oss att prestera på topp.

Mats erfarenheter

Mats är utbildad inom näringslära, fysiologi med inriktning på klinisk nutrition och näringsmedicin. Mats har även studerat KBT och de psykologiska sambandet mellan kropp och knopp. Han har varit med och lagt upp strategier för framgångsrika lag i olika sammanhang, bland annat Tre Kronor, flera elitserielag och Skidlandslaget. Som idrottsman tävlade han i cykel och triathlon. Mats kunskap från de flesta branscher i landet borgar för en anpassning i uppdraget så varje ny kund känner sig unik.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Mats Petersson