Mattias Ribbing

Mattias Ribbing

Har du svårt att minnas vad som sagts eller vad som hänt, eller vet du inte vart din kreativitet tagit vägen? Lyssna då på vad Mattis Ribbing har att säga om minne, kreativitet, och beteende förändring. Han har vunnit SM i minne och har länge forskat på hjärnan på hur man når mätbara framsteg.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Mattias Ribbing

Mattias Ribbing är den kreative entreprenören som vill få dig att upptäcka din hjärnas kraft att radikalt kunna förbättra dina prestationer.

Faller du lätt tillbaka i gamla mönster? Har du svårt att hitta glöden när det går trögt? Händer det att du ger upp innan du nått din dröm? Förbered dig på ett mentalt vitamintillskott när Mattias Ribbing tar dig med på ett spännande och underhållande äventyr in i din egen hjärna. Nya tankar kommer garanterat att väckas om hur du ska bli den allra bästa versionen av dig själv.

Från föreläsningen får du med dig unika verktyg som hjälper dig att prestera bättre i din arbetsvardag. Framtagna för att ge konkreta resultat både på kort och lång sikt är de samtidigt väldigt enkla att använda. Här lär du dig steg-för-steg ett nytt och roligt sätt att samarbeta med din hjärna för att kunna leverera på en helt ny nivå. Du lär dig:

  • Hur du omvandlar stress till förbättrad koncentrationsförmåga.
  • Hur du får tillgång till din kreativitet just när du behöver den.
  • Hur du tar in stora mängder ny information snabbt och effektivt.
  • Hur du orkar prestera på topp under långa arbetsdagar.
  • Hur du alltid kan hålla 10 viktiga saker i huvudet, utan ansträngning.

Med stor passion och en bakgrund som professionell utbildare har Mattias länge utforskat hjärnans roll i hur man når mätbara framsteg, både i arbetet och till vardags. Mattias har vunnit SM i minne tre år i rad samt är även förste svensk att uppnå samtliga kriterier för den ärofyllda titeln ”International Grand Master of Memory”. Sedan sina tävlingsframgångar har Mattias medverkat flertalet gånger i tv, radio och tidningar. Han föreläser runt om i Skandinavien och tränar andra i hur man snabbt och effektivt tränar hjärnan till att prestera på topp. Mattias är även författare till böckerna ”Vägen till mästarminne” och ”Vägen till maxade betyg”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Mattias Ribbing