Mi Ridell

Mi Ridell

Mi har över 25-års erfarenhet av att stå på scen, och har i och med det också goda kunskaper om kroppsspråk, vilken energi man ger, hur man gör för att våga tala inför andra, och också körglädje för alla er som sjunger i kör. Boka henne som föreläsare och få med dig alla de tips och tricks för att växa och hitta mod att stå inför publik.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Mi Ridell

Skådespelerskan Mi Ridell har efter över 25 år på scenen en ovärderlig kunskap om kroppsspråk, kommunikation och scennärvaro som hon mer än gärna delar med sig av i sina föreläsningar.

Mi är en fantastisk skådespelare och underhållare. Hennes erfarenheter har gett henne ovärderlig kunskap inom många ämnen som hon idag föreläser om; kroppsspråk, presentationsteknik, kommunikation, röstvård, mindfulness, mental träning, körsång och kreativ service. Du kan boka Mi som förläsare, moderator eller underhållare.

Nedan presenteras  hennes föreläsningar:

 • Be a rockstar at work!
  Du behöver inte ha den finaste titeln för att göra det bästa jobbet. Om detta handlar denna föreläsning där Mi entusiasmerar publiken för att känna sitt värde oavsett titel på jobbet. Mi lär ut hur ni kan öka er energinivå på jobbet med hjälp av kroppsspråk och mentalträning.
 • Service i världsklass
  Denna föreläsning ger dig större insikt och kunskap om hur du blir en bättre kommunikatör och säljare. Går även att få som workshop i grupp eller individuellt.
 • Listen to Mi
  43 % är mer rädda för att tala inför andra än för att dö… Detta är en föreläsning i presentationsteknik, där Mi ger handfasta tips på hur du bäst lyckas som talare. Hon belyser bland annat kroppsspråket, rösten, andningen och konkreta, direkt användbara tips på hur an gör när rampfebern kommer smygande.
 • 100 % körglädje
  En underbart härlig teambuilding-föreläsning där alla, oavsett förkunskaper, sjunger i kör tillsammans. Mi styr er med varsam hand genom takter, toner, sånger och enklare stämmor. Ingen prestation – bara glädje!
 • Energi med Mi
  Mi Ridell får ofta frågan hur hon kan vara så glad jämt. Under denna energisprakande föreläsning berättar hon om hur våra tankar påverkar våra känslor, hur vår kroppshållning biokemiskt påverkar hur vi mår, varför leende påverkar både oss och omgivningen mm.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare